6 augustus: Dag Los Angeles

Voor het eerst in tijden eigenlijk niet zo lekker geslapen Bedden zijn wat smal en ik werd halverwege wakker met pijn in mijn rug. Ook Huub heeft een tijd wakker gelegen. Vanavond ruilen we met Derk want dat bed is anders en hopelijk beter.

Uiteindelijk verlaten we rond 10.00 het hotel en gaan eerst naar de Westfieldmall hier vlakbij, we kopen wat kleine dingetjes en ontbijten er met een tuna sandwich. Ook zit er een JC Penney en een Target maar eigenlijk zijn ze allebei niet echt bijzonder.

Dan besluiten we op zoek te gaan naar het adres voor het Hollywood Sign. Rare route maar we komen inderdaad heel dichtbij en kunnen er goed foto’s maken

Hollywoodsign

Hollywoodsign

Daarna rijden we de Mulholland Drive, mooie route met prachtig uitzicht. Het is wat heiig en daardoor ziet het er op de foto’s niet bijzonder uit.

We gaan naar Hollywood Boulevard. Lopen het op en neer, kijken naar de sterren, kopen wat Hollywood T-shirts, eten een pretzel en gaan weer terug naar de auto.
De weg naar Rodeo Drive duurt erg lang. Pfff Los Angeles is echt een drama wat verkeer betreft. Een paar jaar geleden had ik hier graag willen wonen maar ….laat maar. Druk, chaos, file. Niet leuk.
Uiteindelijk de Rodeo drive van begin tot end gereden met nog een stuk Beverly Hills waar de sterren wonen. We hadden een map met adressen kunnen kopen maar uit ervaring weten we dat het vooral hoge hekken en heggen zijn, dus dat hoeft niet van ons.

Inmiddels is het al rond 17.00 uur en op weg naar het hotel tikken we een TGI Friday’s in in de Garmin, en er zit er een redelijk dichtbij het hotel. Kost toch weer ruim een half uur in het verkeer. Eten is weer jummie, vooral die Jack Daniels saus!

Op de terugweg kijken we nog bij een Marshall’s voor Tom die RL schoenen wil, maar die hebben ze helaas niet. Wel leuke tassen maar ook net niet wat ik wil.

Zo is het toch weer 22.00 uur voor we in het hotel zijn. Time flies in the USA!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *