8 juli: Hop on Hop off bus en Top of the Rock

We slapen tot 8.00 uur en gaan weer eens bellen met Virgin over de koffers. Ze vertelden dat de rose koffer gezien was maar dat deze niet op de vlucht na ons had gezeten. De rest was niet bekend en kon ook nog in Londen staan. Anders was het al wel afgeleverd. Ze zou er voor ons achteraan gaan en beloofden ons vandaag terug te bellen. Nou vooruit maar weer, meer konden we toch niet doen.

Dan maar doen wat we van plan waren en dat was met de Hop on hop of bus. Onderweg hebben ergens ontbeten. Ik had via Groupon een leuke actie gevonden en dus op pad naar Times Square. Kaartjes gekregen en naar de bus! We hebben eerst de downtown tour gedaan. Deze duurde wel ruim 2 uur. Erg veel gezien en veel foto’s gemaakt en nergens uitgestapt

Af en toe druppelde het wat. We kregen poncho’s maar eigenlijk was het niet echt nodig. Voor we de andere tocht gingen doen zijn we eerst eenvoudig gaan lunchen en hebben weer veel gedronken! We klokken echt liters weg hier! Ook gewandeld in Bryant Park, leuk park!

De uptown tour was erg leuk, mooi langs Central Park en de duurdere buurten. We zijn uitgestapt bij het Rockefeller Centre voor de Top of the Rock. Met een lift ga je in 30 seconden naar 67e verdieping. daarna nog een stuk roltrap en evt. nog een trappetje. Wow wat hoog en wat een uitzicht! Het was trouwens niet druk rond 17.30 uur. We konden zo naar boven en daar hadden we ruimte genoeg om foto’s te maken.

We hebben ons er wel een tijdje vermaakt. Het is raar dat je van een dag veel zitten bovenin een bus zo moe kunt worden. Bij onze tickets zat ook nog een Night tour maar we zijn zo moe dat we die laten zitten. We willen naar het hotel.

Zouden de koffers er nu zijn? Ik wil schone kleren. Ook onze opladers missen we echt. Alles is steeds leeg, de tekst tik ik op mijn tablet maar dat schiet niet op en teksten krijg ik niet verbeterd. We missen steeds meer. Als je nou weet wanneer de koffers komen of dat ze niet meer komen, kun je wat gaan regelen. Nu wachten we maar steeds af en bellen af en toe bozig op.

In het hotel nog steeds geen bericht. We zijn er een beetje depri van. We zouden een stuk gelukkiger zijn met onze spullen hier. Door de late lunch en het vele drinken hebben we ook niet zo’n trek en daarom halen we maar bij de Seven Eleven een pizzapunt en een hot dog voor ieder. Erg lekker trouwens, gewoon op de kamer voor de tv.

Huub ligt om 20.00 uur al te slapen. Derk en ik redden het nog tot 22.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *