16 juli: Van Bath naar Harrisburg (Lancaster/Intercourse)

Wederom best lang geslapen! Ontbeten in het hotel waar ze maar 3 tafeltjes hadden, was ook niet uitgebreid maar goed genoeg om de dag mee te beginnen. Vandaag een ritje van 265 km. Weer een mooie route. De eerste dagen was het landschap nog redelijk vlak. Gisteren en vandaag is het groen en heuvelachtig met af en toe grote rotsen. Onderweg eten we weer een tuna-sub bij de Subways, waar ze er hier heel veel van hebben, misschien zien we deze keten nog wel vaker dan de Mac! We rijden door naar een Marshalls in Harrisburg waar we het adres van hebben opgezocht. Ik koop er een Steven Madden zonnebril voor $10.00 en voor Huub een polo van Michael Kors en een van Ralph Lauren. Gelukkig maar want hij heeft wat oude shirts weggegooid hier. Ook nog een lading mooie onderbroeken en sokken voor Tom, die mag thuis straks ook al zijn onderbroeken weggooien. Heerlijk zo goedkoop shoppen.

Dan gaan we door naar het hotel, gooien de boel neer en gaan door naar een park

Onderweg uit de auto

Onderweg uit de auto

Derk vraagt wat voor een park het is. We maken er wat van; park met bloemetjes en gras en er zijn ook wel wat dingen te doen. Als hij het blog had gelezen had hij het geweten maar dat heeft hij natuurlijk niet gedaan. De schrok is dus groot als blijkt dat het een giga pretpark is met alleen al 20 achtbanen. Hershey Park, een pretpark waar de bekende chocola vandaan komt (o.a. kitkat en rolo) Na 17.00 uur betaal je sunset admission (minder dan de helft) en we hebben er 5 uur de tijd want het park sluit om 22.00 uur.  De drukte valt er mee, Wachten is steeds een kwartiertje ofzo. De mannen doen er samen 6 en Derk nog een alleen, die echt over de kop en achterstevoren gaat. Ik wordt al beroerd van het het kijken alleen. Ik vermaak mij met het kijken naar alle mensen. Wat een hoop aparte types.
We eten er ook wat simpels tussendoor. Er zit een waterpark bij en ook nog een hele Zoo ! Daar kijken we ook nog even rond maar de dieren hebben er amper ruimte en als Dierenbeschermer word ik daar niet vrolijk van en we gaan daarom maar weer terug naar het pretpark

Onderweg uit de auto

Onderweg uit de auto

Om 21.30 hebben we het wel gezien en zijn we doodmoe. Weer richting auto dus. Ik dacht dat Hershey’s Chocolate World alleen overdag open was maar dat blijkt ook nog open te zijn. We gaan daar toch nog even heen en doen de gratis tour. In een karretje door de nepfabriek. Aan het einde krijgen we 2 kitkats. In de winkel zelf kun je t-shirts, petten en natuurlijk heel veel chocola kopen. We kopen een zakje Hershey kisses, die het meest verkocht schijnen te worden maar die wij in Nederland helemaal niet kennen. Je kunt er ook een eigen reep maken en een proeverij doen en nog veel meer maar dat is om 22.00 uur gesloten en dat is het inmiddels ruim geweest. Terug naar het hotel dus. Ik ben te moe om nog een heel verhaal te schrijven en na wat te hebben gedronken, gaan we slapen. Het is ook al 00.00 uur en dat is voor ons op deze vakantie heel laat. Het ontbijt is maar tot 9.00 uur morgen en ik wil ervoor nog douchen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *