21 april : Van Boynton Beach via KSC naar Titusville

Gisteren waren we allemaal moe. Ik denk dat Tom en ik al om 21.15 sliepen en de rest niet veel later. Heerlijk geslapen tot 6.00 uur. Om 7.00 ben ik maar het verhaal hier gaan schrijven en daarna zijn wij om de beurt gaan douchen. 

Het ontbijt was inbegrepen en best goed. Om een uur of negen hadden we de auto weer vol en zijn we op weg gegaan naar Cocoa Beach. 

Het weer was prachtig vandaag. Af en toe een wolkje en zo’n 27 graden. In Cocoa hebben we bij Ron Jon’s Surfshop gekeken en wat foto’s gemaakt en op het strand gekeken. 

 Vanaf daar was het nog 20 minuten naar het Kennedy Space Center.

Daar zijn we begonnen met de bustour, je rijdt dan over het hele terrein en lanceerplatforms. Daarna allerlei films en hallen met shuttles etc. Tja, ik kan het niet goed omschrijven. Het was ook niet echt mijn ding zeg maar. Ik had goed verder kunnen leven zonder hier te zijn geweest. Huub vond het echter wel leuk en ach zo af en toe mag hij ook iets kiezen! 

  

We zijn hier van 13.30 tot 18.00 geweest. Hier vandaan was het nog een half uurtje naar ons hotel in Titusville. 2 kamers met connecting door. Op papier is dit het minste hotel en dat klopt ook wel maar nog steeds heeft het bedden, is het ruim en staat er een ijskast, koffiemaker etc.

De mannen hebben trek en we gaan eten bij Durango’s Steakhouse naast het hotel. Deze heeft goede recensies en het smaakt ons dan ook uitstekend! 

In Nederland ben ik al jarig. Hier nog niet. Ik lees wel al mijn felicitaties op Facebook, altijd leuk! Reacties op ons blog hier, zijn overigens ook welkom! 

Morgen ga ik denk ik voor het eerst in mijn leven eens op mijn verjaardag op het strand liggen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *