23 april : Dag Saint Augustine en een dolfijnentocht

We hebben afgesproken om een beetje rustig aan te doen vandaag en dat betekent om 9.00 uur ontbijten. Het is een kleine ruimte en het gaat wat chaotisch maar uiteindelijk hebben we plek en alles wordt aangevuld en dan is het een prima inclusief ontbijt. $42.00 per kamer inclusief ontbijt is toch bijna gratis! 🙂

Na het ontbijt gaan we naar de Marshalls. We hebben er uiteindelijk maar een uur voor we naar onze volgende afspraak moeten maar dat is genoeg om flink in te slaan. Derk koopt schoenen, onderbroeken, sokken en een shirt. Huub koopt ook schoenen, ik een portemonnee en Tom slippers, een korte Calvin Klein broek, overhemd en ook onderbroeken van Tommy Hilfiger. Niet slecht voor een uurtje toch?

Dan gaan we naar de Vilano Pier waar we om 12.45 uur moeten zijn voor een Dolphin &Scenic boat tour. Deze heb ik gekocht via Groupon met nog eens 20% extra korting. 

We vinden onze boat, die een beetje raar is. 

 De kapitein van de boot, Skip, is dat ook! We zijn met slechts 16 mensen en dat is gezellig want de kapitein kan vragen beantwoorden tijdens het varen en hij heeft een hoop leuke sterke verhalen. We zien ook echt een hoop dolfijnen en ook nog 2 zee schildpadden. Het is erg lastig om er foto’s of filmpjes van te maken. Je bent steeds te laat, of als je inzoomt, zie je alleen zee. 

De tocht duurt 1,5 uur en wij vermaken ons uitstekend. Er waren thunderstorms voorspeld voor deze middag maar deze blijven gelukkig uit.

We vertrekken richting een outletmall van Saint Augustine en eten onderweg nog een late lunch bij de IHOP. Daarna shoppen we ons weer suf bij o.a. Nike (allemaal een paar schoenen), de Under Armour (trainingsbroek en shirt voor Tom), Aeropostale (shirts voor Derk) en een winkel met Cliniquespullen voor 50%. Alles was er al veel goedkoper dan bij ons, ook pakketjes met toilettassen met van alles erin voor $20,00 en dan dus voor de helft. Deze normaal dure make up gebruik ik omdat ik allergisch ben voor andere merken. Ik heb heel wat ingeslagen en dit van Huub voor mijn verjaardag gekregen. Ik was helemaal blij, in Nederland was dit ruim 300,00 euro geweest.

Inmiddels was het 18.00 en ging de boel sluiten. Omdat we zo laat geluncht hadden, zijn we toch eerst terug naar het hotel te gaan. Even een uur relaxen voor we uiteindelijk voor het eerst ever bij de Chili’s zijn gaan eten. Wat een leuk en lekker restaurant met deze keer ook weer een hele leuke serveerster! Hier willen we vaker eten!

We bestellen allemaal iets kleins maar het is ruim voldoende. Het enige minpunt van de avond is dat Huub zich buiten verstapt op een rare manier een een spier verrekt in zijn kuit. Fijn, loop ik eindelijk weer redelijk normaal, loopt Huub nu te manken. Gelukkig is het zijn linkerbeen en rijden we een automaat dus rijden lukt nog gewoon.

Uiteindelijk zijn we pas om 22.00 weer in het hotel en zijn we allemaal moe. 

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *