24 april: Van St. Augustine naar Orlando

Om 8.00 uur gaan we ontbijten. Huub loopt nog steeds raar en heeft pijn maar kan gelukkig wel bewegen. Na het ontbijt, pakken we de boel in en om 9.00 uur rijden wij weg, richting Orlando.

Na 2 uurtjes zijn we bij Disney Springs. Allemaal winkeltjes etc. van Disney maar ook gewone merkshops, restaurants etc.

Allemaal ziet het er schoon en prachtig uit en overal hoor je een gezellig muziekje. We bekijken wat winkels, the Disneystore, Lego store en wat galerieen en de kerstwinkel. Leuk om te zien en er hangt een gezellig sfeertje. Bij the Coca Colastore nemen een international tray. 

Dit zijn 2 dienbladen met 10 bekertjes met frisdrank van the Coca Cola Company met gekke drankjes uit de verschillende landen voor $8.50. 

Op een blaadje staat dan wat het is. Derk zegt wat het is en we nemen allemaal een slok. En dat 20 x. Er zitten hele lekkere bij, maar ook hele vieze. Het is heel grappig en gezellig.  

Bij Ghirardelli halen we een gratis chocolaatje (zo goed dat ik veel blogs heb gelezen dat ik dit allemaal weet 🙂 

 

Daarna gaan we weer naar de (gratis!) garage en rijden naar the Mall at the Millenia. Duidelijk geen outlet dit, het ziet er erg mooi en duur uit. Hier zitten een Abercrombie &Fitch en een Hollister. De jongens willen hier hun favoriete geurtje kopen. We gaan eerst (weer laat) lunchen bij the Cheesecake Company en bezoeken daarna de shops voor de jongens. Bij Hollister kopen ze ook nog zwemshorts en overhemden.

Dan is het inmiddels al laat in de middag en gaan we eens bij ons hotel kijken. Ook deze is geboekt via Hotwire. Ik ga inchecken samen met Tom en ik vraag of het een grote kamer is omdat we met 4 adults zijn. Ik versta een queen en king. Ik vraag wat 2 slaapkamers kosten en ze geeft aan dat dat $45.00 extra +tax kost per nacht. Hmm nee dat vind ik te duur. Laat dan maar. We krijgen een welkomstpakket met info en gaan naar de kamer. Op zich mooi en groot maar het queen bed blijkt een slaapbank te zijn. 2 jongens van 190 cm passen niet samen op zo’n slaapbank. Dat wordt ‘m niet. We zetten alle koffers op de gang en ik loop weer -nu met Derk- naar de incheckbalie. Ik zeg tegen dezelfde dame als net, dat mijn 2 grote jongens niet samen op die bank passen en dat ik toch graag de upgrade wil. Ze kijkt eens naar Derk en knikt instemmend. Ze zegt; we will split it, I will charge you for an extra $20.00 a night. (ipv 45.00, dat scheelt dus ruim $75.00 voor 3 nachten) Dat is aardig!

We krijgen een kamer op dezelfde etage (aangezien Huub en Tom daar al staan met alle bagage) en we gaan er naar binnen. Wow dit is de $20,00 meer dan waard. Dit lijkt wel een villa! Een grote slaapkamer met aangrenzende grote badkamer met bad en douche. Grote kasten erbij. De jongens hebben een eigen kamer met 2 bedden en een eigen badkamer. Dan is er een woonkamer, zithoek, eethoek, grote keuken met oven, magnetron, grote ijskast (met ijsblokjesmaker) etc. Heel groot en luxe!

 

We relaxen hier een tijd, ik schrijf het blog van gisteren en we lezen de folders.

Om 19.30 willen we gaan eten bij Kobe maar we moeten dan 45 minuten wachten. Dat is te lang. We zagen net ook een Olive Garden en die is ook lekker dus gaan we daar uiteindelijk weer heerlijk eten! Daarna nog langs de Wallgreens voor scheerschuim en water.

Inmiddels is het weer over tienen. Ik maak mijn verhaal af en ga zo naar bed. Morgen gaan we naar Universal dus we willen vroeg op! 

Overigens lopen we ons hier suf. Ik heb een stappenteller op mijn mobiel en zetten per dag zo’n 10.000 tot 20.000 stappen. Morgen zal ook wel flink worden. Er is 30 graden voorspeld, pfff hopelijk is het allemaal te doen.

Tot morgen!!

  

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *