25 april : Dag Orlando (Universal!)

Allereerst, iedereen bedankt voor het meelezen en de reacties. Er zijn inmiddels deze maand al meer dan 1400 views geweest! 

Tom en Derk willen graag naar Universal dus gaan we dat vandaag doen. Huub en ik hebben al een 1 day base ticket voor Universal Studios en voor de jongens hebben we een 2 day ticket dus zij kunnen morgen ook nog naar Islands of Adventure voor wat fijne achtbanen. Huub en ik droppen ze dan af en gaan samen iets anders doen.

 We zetten de wekker om 7.30 uur, gaan ontbijten bij de Denny’s en om 9.30 lopen we het park binnen. Het is prachtig weer! Nog wat bewolking maar de temperatuur is heerlijk. Vandaag heeft volgens de crowdcalender een 4 en dat betekent een mooie redelijk rustige dag. We hopen het!

De mannen beginnen met een mummyride en wat achtbanen. Ik ben daar niet zo van en zit vandaag voornamelijk in mijn eentje op bankjes te wachten. 

Gelukkig is het lekker weer en lopen er veel vreemde types rond, dus ik heb genoeg om naar te kijken.

 

 

Vooral het Harry Potter gedeelte is prachtig en daar lopen ook de meeste weirdos rond. De meeste wachttijden zijn rond de 10-20 minuten dus dat is super! Echt een perfecte dag. Wat ik wel heel leuk vond waren de animal actors en de horror make up toestand was erg grappig! Ook ben ik in Shrek 4D geweest en Men in Black maar hier werd ik al licht misselijk. 

In een rit van Jimmy Fallon in New York werd ik zo beroerd dat ik mijn ogen maar dicht heb gehouden. Kortom de mannen vonden het geweldig, voor mij was het, het geld niet waard maar toch gezellig. 

Shows en straten etc zijn echter al prachtig dus ik was niet zielig en heb echt een leuke dag gehad. Ook mijn neus heeft voldoende zon gezien.

 Om 17.00 is er een parade die lang op zich laat wachten en daarna rijden we terug richting hotel en eten onderweg weer lekker bij de TGI Fridays. 

 

Dan mogen we weer terug naar onze grote suite. Ik schrijf dit verhaal terwijl de mannen buiten gaan kijken. Er zijn hier zwembaden, shops en midgetgolfbanen die ze eens gaan inspecteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *