26 april : Dag Orlando Universal en Celebration

Voor de verandering weer eens om 7.30 opgestaan, ontbeten bij de IHOP en de jongens gedropt bij de Guest Drop Off van Universal, daar halen we ze vanmiddag rond 17.30 weer op.
Huub en ik rijden naar de Vineland Outlet Shopping Mall vlakbij het hotel. Bij Timberland kopen we een shirt voor Derk en een mooi overhemd voor Huub. In Nederland ben ik mijn Guess zonnebril kwijt, ik denk dat hij in huis ligt maar weet niet waar. Ik had nog een Rayban zonnebril en die ben ik hier tijdens deze vakantie onderweg verloren uit de autodeur. Kortom, ik moest een nieuwe zonnebril. Nu heb ik geld van mijn schoonmoeder gekregen voor mijn 50e verjaardag hier en daar heb ik 2 mooie nieuwe Guess zonnebrillen van gekocht ! Van mijn ouders heb ik ook geld gekregen en daar heb ik 3 leuke armbanden en een set oorbellen van Guess van gekocht. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

We proberen een massageapparaat wat je met padjes op je (bij mij) schouders en nek plaatst (of bij Huub op zijn kuit omdat hij nog steeds mank loopt) en zowaar bij mij voelt het lekker en bij Huub werkt het al heel snel. Ik loop al maanden met pijn in mijn nek, schouder en arm door een instabiele schouder (schiet af en toe uit de kom). We laten het ons dus aansmeren en hopen dat het ons beiden gaat helpen. Het voelt in elk geval lekker en ik mis mijn fysio hier dus dan helpt dit in elk geval. 

We drinken bij the Foodcourt nog thee en koffie en gaan dan door naar het Disneyplaatsje Celebration.

Het is een gewone plaats waar mensen wonen maar ziet er prachtig uit naar idee van Disney. We lopen een rondje om een meer en daar zie ik zowaar een alligator! 

  Ik had er al 3 gezien bij het Kennedy Space Center maar dat was uit de bus en daar had ik geen foto van. Nu dus wel! Ook zie ik een eekhoorntje dat ligt te slapen op een tak, zo schattig!

  Ook lopen er een aantal rond te scharrelen. We zien nog schildpadden, mooie vogels, babygansjes en salamanders. 

Het is een leuk rondje en weer prachtig weer! 29 graden vandaag maar goed te doen. Er is nu gewoon niet zo’n vochtige lucht als jaren geleden in de zomer. 

We lunchen bij een Market cafe met een tuna Melt en gaan daarna nog een uurtje terug naar het hotel voordat we de jongens weer moeten ophalen uit Unversal. Overigens is Orlando heel groot en rijden we 20 minuten naar Universal, 30 minuten naar de Florida Mall en 15 minuten naar Celebration. We hebben dus aardig wat gereden vandaag.

Straatje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *