27 april : Van Orlando via Anna Maria Island naar Sarasota

Vandaag rijden we het langste stuk van de vakantie. We hadden eerst een hotel geboekt in Clearwater en die vervolgens weer geannuleerd omdat we op het Amerikaforum lazen dat Sarasota zo leuk/mooi is.

Uiteindelijk weer via Hotwire een goede deal gesloten. 2 nachten in een hotel vlakbij het mooie Siesta key strand voor 140,00 i.p.v. 460,00 bij Expedia !

We rijden rond 9.00 uur na het uitchecken weg uit Orlando. Onderweg bij Lakeland stoppen we bij een Cracker Barrel voor weer een lekker ontbijtje. Daarna rijden we via de mooie bruggen naar Anna Maria Island. Bij de Sunshine Skyway Bridge, rijden we een stuk terug over de Fishing Pier om er een foto van te maken. Mooi! Om te vissen betaal je $4.00 voor de auto en $4.00 per persoon. Als wij zeggen dat we alleen een foto willen maken kost dat totaal $3.50. Oke nice, daar doen we het voor.

 

We kijken bij de vissers en maken foto’s van de brug en de vogels. Het is inmiddels al aardig heet aan het worden. Het komt vandaag ruim boven de 30 graden.

Op Anna Maria Island halen we bij de Publix een lunch van belegde broodjes en fruit en rijden dan door naar het strand. Ik zoek eigenlijk het Black Point maar dat herkent de Tomtom niet en dan gaan we maar gewoon naar het strand. Het is prachtig wit zacht zand en het water is mooi blauw en heerlijk van temperatuur. 

We liggen hier zo’n 2 uurtjes en wat later blijkt was dat genoeg voor de mannen die zich niet of heel raar (lees strepen en vlekken) hebben ingesmeerd. 

 Eigen schuld….ik heb gewaarschuwd. Dan rijden we door omdat ik bij de Coquina walk wil kijken. Die vinden we ook niet maar wel het Coquina beach waar we langs rijden en wat er zo mooi uit ziet dat ik terug wil maar de mannen zijn het zat en willen door. Ik baal ervan want dit was de reden dat we hier waren.  Helaas pindakaas, moeten we toch ooit weer een keer terug!

Uiteindelijk blijkt er weer een verkeerd hotel in de Tomtom te staan (zoeken op adres is beter dan op naam, hadden we al eens vastgesteld) maar afijn, uiteindelijk overleven we de reis weer en komen we bij het hotel. Volgens de plaatjes zou het roze zijn, maar het is nu creme/wit maar ziet er prima uit! Wij hebben een suite met Kingbed en de jongens een kamer met queen. Verschil moet er zijn. 

 

We gaan allemaal douchen, relaxen en de mannen smeren zich dik in met de banana boat after sun. Pas tegen 19.00 gaan we eten bij the Outback. Vroeger was dit onze favoriet. Nu niet meer. Jammer. Dan wil ik eigenlijk nog op het Siesta Beach kijken maar tegen de tijd dat we er aan komen is het al bijna donker. Evengoed mooie foto’s gemaakt maar van het strand was niet meer zoveel te zien. We rijden nog wat rond en gaan dan weer terug naar het hotel.

Wederom storten we rond 22.30 in slaap. Het was uitendelijk toch weer een prachtige vakantiedag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *