29 april Van Sarasota naar Fort Myers Beach appartement

De afspraak is weer 8.45 uur aan het ontbijt maar de jongens hadden geen wekker gezet, dus het werd ietsje later. Maar weer lekker buiten ontbeten en daarna de boel gepakt en toch voor tienen nog uitgecheckt en onderweg. Omdat ik bij het Siesta Key, nummer 1 strand alleen in de avond ben geweest, rijden we er nog even langs voor foto’s.

Het is er nu al druk en bloedheet! Het zand is spierwit door meer dan 90% quartz en blijft ook koel aan je voeten. Het is heel prachtig maar ook heel breed en voor je bij het water bent, ben je een kwartier verder.

Ik maak foto’s vanaf de sundeck en daarna ook nog bij Turtle beach. Ook heel mooi, iets minder wit misschien maar daarom ook minder druk. 

 We besluiten door te rijden naar de Miromar Outlet in Estero, een half uur bij onze tijdelijke studio vandaan. De jongens hebben nog niet alles wat ze wilden hebben en voor hun is dit de laatste dag in the USA. Wij kijken er rond van 11.30 tot 14.30 uur. Ze kopen allebei bij Tommy Hilfiger overhemden met 70% korting en wat shirts e.d. bij Abercrombie waar ik na inschrijving van de club $20.00 extra korting krijg. Ik kijk bij Michael Kors of ze de tas hebben die ik eerder zag voor 169.00 maar te duur vond. Er is nu extra korting maar helaas.

We sluiten af met een smoothie en pretzel en rijden naar Fort Myers Beach om bij het kantoor van Tripower onze sleutel van onze appartementje te halen. We moeten het uit een lockbox halen en dat lukt gelukkig en rijden dan door naar de Estero Beach & Tennisclub. Er zijn 3 gebouwen en wij zitten A de meest rechter. Wij sjouwen de boel de lift in en naar boven en als we binnen komen is het uitzicht nog geweldiger dan op de foto’s! 

Het is klein en met zijn vieren met 4 grote koffers en een hoop losse tassen is het een ontplofte puinhoop maar dat is morgen (net als de kids) weer weg. We kleden ons om en gaan gauw naar het strand. Dat wil zeggen, met de lift naar beneden, naar buiten en stukje lopen en op het strand neerploffen. Het is al 16.30 en niet meer zo heet en heerlijk!! Ook de zee is perfect van temperatuur. Op een gegeven moment zie ik vlakbij Derk een grote rog zwemmen. Vast heel onschuldig maar we blijven toch maar in het ondiepe gedeelte. 

 

Na zessen gaan we allemaal douchen en eens op loopafstand wat eten aan de overkant bij een sportsbar. Ik neem een meatloaf met mashed potatoes en het is heerlijk. De mannen eten daarna nog een ijsje en dan is het alweer 21.00 uur als we terugkomen. Huub en ik willen de jongens vast zoveel mogelijk mee naar huis geven en zij mogen p.p. 23 kg. mee hebben dus we reorganiseren al onze koffers zodat wij al wat meer ruimte hebben. Rond 23.00 uur gaan we slapen. De jongens op het uitklapbare bankbed. Wij in ons grote bed met prachtig uitzicht op het strand, de zee en palmbomen. Niemand die onze kamer in kan kijken. Wat een droomplek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *