3 mei : Strand, shoppen en Outback

Het is prachtig weer! De zee ziet er kalm uit en we gaan eens lekker op ons strandje hiervoor liggen. Het is een privestrand dus lekker rustig. Wanneer jullie op een foto klikken, zie je ze groter! Reacties zijn trouwens van harte welkom! Het blog wordt veel gelezen maar er wordt niet veel gereageerd. 🙂 

Onderweg maak ik foto’s van de ‘Roseate Spoonbil (roze lepelaar) die hier gewoon bij het ondiepe water naar het strand zitten. 

We blijven 2 uurtjes met af en toe afkoelen in de zee want het is windstil en daardoor erg heet.

Daarna douchen, lunchen, wat opruimen en om 16.00 gaan we op zoek naar een Bealls of Ross en ik wil een keer eten bij de Bahama Breeze. We kopen weer wat goedkope spulletjes en ook een koffer omdat de jongens heen zijn gekomen met 1 tas en een koffer maar naar huis zijn gegaan met 2 koffers. Ook is een van deze koffers (notabene de Samsonite) op weg naar huis kapot gegaan. Ze zagen het thuis pas dus ik moet maar kijken of ik daar online nog iets voor kan regelen. Maar goed, we hebben nu een nieuwe, dus wij kunnen ook weer met 2 koffers naar huis.

Daarna zoeken we de Bahama Breeze die ik gisteren heb gezien toen we er langs reden maar die nu niet meer kunnen vinden. Uiteindelijk belanden we bij de Outback. Vorige keer geen succes, nu maken ze het goed! 4 gangen keuze menu voor $14.99 en superlekker! Wel aangepaste porties maar het was prima.

Huub doet weer zijn werk op de computer voor DWO (de voetbalsite die hij bijhoudt) en ik schrijf dit korte verhaal. En het is weer 22.00 uur. Nu even bedenken of we Netflix gaan kijken of nog even lezen. 

Morgen op tijd op want we hebben om 10.00 uur een boottocht besproken in Naples waar we 9.30 moeten zijn en het blijkt ook nog 45 minuten rijden te zijn.

Tot morgen weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *