4 mei : Naples, dolfijnen en strand

Vandaag hadden we de wekker gezet maar ik was al uit mijzelf voor 7.00 uur wakker. Even de reacties gelezen, leuk, bedankt daarvoor! Daarna nog even appen met de jongens die naar het concert van John Mayer zijn geweest (was heel vet!) en dan maar aankleden en klaarmaken voor onze boottocht. We waren (uiteraard) weer ruim op tijd en om 9.40 uur ging de boot boarden. Meestal staan wij achteraan, nu eens een keer vooraan en daarom lekker boven vooraan op het dek een plekje gezocht. 

Wij dachten op Duck Key, Sanibel en ook hier in Fort Myers Beach enorme huizen te hebben gezien. Nou dan heb je Naples nog niet gehad. Niet te geloven hoeveel van die huizen er ook staan. Niet af en toe een mooi huis, nee honderden! Duurste was 29 miljoen dollar! Naples huis

 

Al na een paar minuten zien we een dolfijn! Helaas blijft het daarbij. Het is een leuke tocht. Prachtig weer, mooie en waanzinnige huizen en water, zee, strand en natuur. Ik heb deze tocht gekocht via Groupon met nog eens 20% extra korting. Was in elk geval niet duur en het zeker waard. Ze vertellen ook wie er wonen maar de meest namen zeggen mij niets. De ceo van de KFC wordt genoemd en ook Steven Spielberg. Verder zijn het bazen van verzekeringsmaatschappijen, banken en winkels. Na 1,5 uur zijn we weer terug. Lopen even rond bij de winkeltjes van Tin City, kopen wat voor moederdag en rijden dan door naar de pier van Naples. Uiteraard komen we langs nog meer fantastische huizen omdat we verkeerd rijden en er een omleiding is maar dat vinden we niet erg. Ik verwachtte een pier met vermaak. Restaurants, winkeltjes etc. maar het is een gewone pier waar je zonder permit mag vissen. 

Het is er druk en er zijn mensen die wat vangen. Je kunt er bij 1 kraampje wel wat eten/drinken kopen en we nemen een kleine hotdog en samen een cola. Dan zie ik dolfijnen! Yes,toch nog! Je ziet ze steeds maar 1 seconde en dan zitten ze weer onder water. 

 Huub vindt ze überhaupt niet zo spannend als ik en die staat alweer zowat bij de auto. Dan gooit een man vlak voor mijn neus, zijn gevangen vis terug in het water. Wow de dolfijn is er razendsnel bij en pakt de vis. Volgens mij had hij het in een keer kunnen doorslikken maar hij laat het weer los en pakt het weer en is er gewoon mee aan het spelen. 

Superleuk om te zien en zowaar lukt het om er wat foto’s en filmpjes van te maken. Ik ben helemaal blij, zo gaaf! Huub heeft het toch ook gezien en is blij voor mij. Tss mannen!

Tevreden ga ik dan maar mee naar de auto, onderweg doen we bij de Publix weer wat boodschappen. Nemen weer een gegrilde kip mee. Lekker makkelijk en lekker met wat salade en fruit. Na ruim 2 weken rondreizen en uit eten gaan, vinden we het wel heerlijk om nu op een plek te zitten en gewoon op ons balkon met prachtig uitzicht te eten. Het is eigenlijk zonde om veel weg te zijn. We zijn ook echt heel tevreden over dit appartement. Het is klein maar voor 2 personen perfect. 

Mijn schouder voelt veel beter, knie is bijna over. Het enige dat mij nog dwars zit is de hoeveelheid beten die ik over mijn lijf heb. Ik schat toch wel 20 nu. Muggen zie ik niet, de beten die ik heb gevoeld en waar ik de schuldige van gezien heb, zien eruit als zwarte fruitvliegjes. Ik ben er overgevoelig voor en neem af en toe een pilletje wat de ergste jeuk weg haalt.

Thuis relaxen we een uurtje (even internetten en lezen) en dan gaan we laat nog even naar het strand. Temperatuur is dan heerlijk!  

 

Daarna weer douchen, eten en ik ga nog even naar het strand voor wat sunsetfoto’s. Daarna kijken we nog 2 afleveringen ‘ How to get away with murder’ en gaan we slapen. 

Weer een geweldige dag voorbij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *