Voorwoord Florida November 2017

IInIn
Normaal gaan we in november/december nog een weekje naar de Canarische eilanden. In augustus kijken we naar aanbiedingen maar zien dat Gran Canaria veel duurder is dan voorgaande jaren. Dat geldt in elk geval voor ons favoriete hotel. Dan kom ik in augustus een aanbieding tegen van TUI voor 9 dagen een appartement in Fort Lauderdale. En dat voor minder dan een reis naar Gran Canaria. Zelfs voor 11 nachten (13 dagen weg) is het goedkoper! Huub gaat ook kijken en besluit dat de keuze dan niet moeilijk is. Hoera, nog een keer naar Amerika! Nu dan wel op 1 plek maar wellicht dat we toch nog uitstapjes met misschien een overnachting op de Keys en Sarasota gaan maken. Het appartement in Fort Lauderdale heet Summerland Suites en ligt op 300 meter van het strand. Nu maar hopen dat het weer mee gaat werken en we daar heerlijk gaan relaxen op het strand gecombineerd met leuke uitstapjes, shoppen en lekker eten!
Wij vertrekken 27 november en komen 9 december weer thuis.

Ik heb een nieuw paspoort en moest daarom dus ook een nieuwe Esta aanvragen. Verder zijn de stoelen gereserveerd, hopelijk hebben we weer 3 stoelen met zijn tweetjes en hebben we deze keer niet de problemen bij de overstap op Orlando. We gaan het zien…nog 17 dagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *