4 december: Strand, Sawgrass Mill Mall en de Bahama Breeze

Vandaag was niet zo’n spannende dag. Voor ons wel maar niet om uitgebreid over te vertellen.
Ontbeten, van 10.00  tot 12.30 op een heerlijk rustig strand gelegen. Het zou half bewolkt zijn maar het was prachtig en 28 graden. Daarna gedoucht, geluncht en relaxt tot een uur of twee en toen zijn we naar het mega shopping center ” Sawgrass Mill Mall” gegaan. Dat ligt hier een half uurtje vandaan. Giga groot en megaveel keus. We hebben ons er lang vermaakt en een hoop gekocht voor onszelf en de kids. Voor anderen is het te lastig een keus te maken.
Het was er druk met vooral toeristen die echt met nieuwe koffers vol kleding en schoenen lopen te sjouwen. Wel grappig om te zien.

Daarna zijn we eindelijk eens bij een Bahama Breeze gaan eten. Dat wilde ik al heel lang. In reisverhalen kwam het vaak voor en mensen waren er enthousiast over! Het is inderdaad een leuke gezellige tent en we hebben er heerlijk zitten eten. Leuke ambiance en tropische muziek.

We waren uiteindelijk weer laat thuis en zijn nu moe en gaan naar bed. Morgen vertrekken we voor 1 nacht naar de Keys! We zijn van plan om bijtijds te vertrekken zodat we onderweg weer alle leuke en mooie plekjes kunnen zien. Dan maken we weer goed wat vandaag ontbreekt; foto’s!

Tot morgen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *