4 april: Van Zoetermeer naar Dusseldorf

Vandaag is het eindelijk zover. We gaan op vakantie!

Ik ben vroeg wakker en zit al ruim voor 7.20 klaar achter de computer om online in te checken. We zijn al op een plek gezet voor beide vluchten en bij alle andere plekken staan kruisjes, dus het lukt niet om het te veranderen.

Nou ja, we zitten naast elkaar en aan het raam rechts waar ik blij mee ben vanwege mijn schouder. We zien het morgen wel.

Wij nemen afscheid van de jongens. Zij moeten allebei naar hun stage en mogen niet met ons mee. Best gek om ze zo lang te missen.

We hebben de dag vrij om de boel verder in te pakken en wanneer we klaar zijn, rond 13.30 uur pakken we de boel in en rijden we weg. Bij restaurant Reeuwijkse hout gaan we lunchen. Daarna rijden we door naar Düsseldorf. Ik heb daar een v/d Valk hotel geboekt met 14 dagen gratis parkeren.

Door de receptie worden we in het Nederlands verwelkomd. Zij bestellen vast een taxi voor ons voor vannacht om 4.30 uur. 🤐 Bij het uitchecken krijgen we dan een voucher voor de taxichauffeur.

De kamer is mooi groot en we zitten op de 14e verdieping.

Straks eten we hier wat en vanavond gaan we vroeg ons Kingsize bed in voor nog wat uurtjes slaap.

Morgen vliegen we om 7.20 uur naar Londen en dan van daar om 9.50 uur naar Los Angeles!! Daar landen we -als alles mee zit- rond usa tijd 13.00 uur. Nederlandse tijd 22.00 uur.

Dan auto ophalen en richting Thousand Oaks voor ons eerste hotel in Amerika.

Het volgende bericht zal waarschijnlijk pas vrijdag worden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *