8 april: Van Monterey naar Bakersfield

Het hotel (Merrit House) ligt aan een redelijk drukke straat en we waren een beetje bezorgd voor geluidsoverlast maar eigenlijk hebben we best lekker geslapen. Internet was er een beetje traag, het uploaden van de foto’s duurde lang dus we sliepen ook wat later, maar waren toch weer rond 6.30 wakker. Na even appen met Derk over aankopen, die door ons voor hem gedaan moeten worden, ga ik douchen en even na 8 uur zitten we aan het ontbijt. We delen de tafel met een Spaans stel omdat er maar 3 tafeltjes zijn. Simpel ontbijtje maar voldoende om weer een paar uur door te komen.

Na het ontbijt pakken we de boel weer in, checken uit en rijden naar de Cannery Row. We lopen er een uur rond en het is best leuk maar wij hadden dit kunnen missen. Niet erg spannend dus. Ik had verwacht dat het in Monterey 12 graden zou zijn maar zo in de ochtend is het al goed warm en lopen we met alleen onze t-shirtjes. (ja, en ook een broek etc. :-))

Om 10.15 uur zijn we weer bij de auto. Het is nog best vroeg, wat gaan we nu doen? We besluiten de 17 mile drive in Carmel nog eens te gaan doen. Deze hebben we tijdens onze eerste USA reis in 2009 met de jongens ook al eens gedaan maar het was zo leuk en mooi, dat kan best nog een keer!

Dat doen we en inderdaad, ook hier is het nog steeds prachtig en het weer werkt ook enorm mee!

Ik maak er weer ladingen foto’s. Ook van hertjes, eekhoorntjes en zeeleeuwen. Gisteren zeehonden en nu zeeleeuwen. Zie jullie de verschillen? (ik vind ze heel anders, Huub niet)

Zeeleeuwen op bird Rock
Eekhoorntje
Hertje

Rond twaalven is het mooi geweest, we gaan verder richting Bakersfield. Daar is niet veel bijzonders maar het is gewoon een tussenpunt voor onze reis naar Lone Pine morgen.

Het is bijna 4 uur rijden. De weg is mooi en gaat van groen met heuvels naar plat en wat kaler.

Onderweg drinken we wat en nemen een snack en verder gebeurt er niet veel spannends.

Het hotel, Four Points by Sheraton is mooi en is de goedkoopste van deze reis ($55 via Priceline)

Vanaf het hotel rijden we 3 minuten naar een mall met een Burlington winkel. Daar kijken we 1,5 uur rond en koop ik een paar dingetjes voor mijzelf (gebeurt niet vaak) en dan gaan we eten bij de Outback, ook vlakbij. We eten er heerlijk!!

Dan weer naar het hotel voor koffie, thee en het dagelijkse blogje.

Morgen naar Lone Pine. Geen idee of daar goed internet is. Mocht er morgen geen blog zijn, duurt het een dagje langer!

Trusten!!

Huub bij de auto
View

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *