11 april: dag Vegas, auto ruilen en bijkomen

Gisteren sliepen we rond middernacht. Nu hebben we geen haast en kunnen we uitslapen. Natuurlijk ben ik toch weer rond 6.00 uur wakker maar val iets later weer in slaap tot 8.00 uur. We relaxen lekker nog even en ik app met de kids thuis. Dan gaan we douchen, Huub gaat beneden koffie en thee halen. De bedoeling was er iets bij te nemen maar alles is belachelijk duur. Een muffin voor $7.00 is wat overdreven.

Ik schrijf het blog en Huub gaat bellen met Hertz, de autoverhuurder.  Gisteren in Death Valley hoorden we ineens een harde tik. We vroegen ons af wat het was maar zagen verder niks. Pas uren later zag ik dat er een ster in  de vooruit zat met een flinke barst naar mijn kant.

Wij vinden het geen fijn idee om daarmee door te rijden. Huub spreekt iemand bij Hertz en ze vragen of we een andere auto willen of alleen de ruit laten vervangen. We vragen maar een andere auto, lijkt ons de makkelijkste oplossing. We krijgen een code door en zij belt met Hertz Las Vegas Airport om te regelen dat we een andere kunnen ophalen. De verzekering die we bij de standaard autohuur hebben dekt de kosten dus het kost ons niets. Wel jammer want wij vonden het een fijne auto!

Wanneer we dus klaar zijn, gaan we met de auto naar het vliegveld hier 10 minuutjes vandaan. Brengen de auto terug, krijgen een kaartje waarmee we naar het kantoortje moeten, en krijgen daar de parkeerplek van een andere Nissan Rogue, deze keer een zilverkleurige. Dat is fijn, mocht ik weer onze eigen zilveren Volvo zoeken in een garage, klopt nu in elk geval de kleur, haha!

Met 10 minuten rijden we er weer weg, dat ging lekker snel! En we zijn blij met deze auto, we wisten net waar alle knopjes zaten dus fijn dat het geen ander merk auto is.

 

Dan willen we ontbijt, we hebben trek! We zoeken naar een IHOP maar de TomTom doet raar waardoor hij ons naar de Fashion Mall stuurt. Dat was de 2e locatie die we hadden opgegeven.

Nou ja, dan daar maar wat eten. We belanden bij een Food Court waar een Panda Expres zit. Beetje raar als ontbijt maar het is inmiddels 13.00 uur geweest dus we gaan voor nasi met orange chicken. Heerlijk!

Daarna shop ik nog wat voor de jongens bij Hollister en gaan we naar de Gamestop waar we iets voor Derk moeten kopen maar helaas, het is uitverkocht, ook online.

We spreken nog een verkoper van rimpelcreme die weer 1 oog van Huub wil behandelen maar daar trappen we niet meer in. Hij is wel heel grappig en vertelt dat hij in Amsterdam is geweest en over de koffieshops. Nu is dat hier in Nevada ook gelegaliseerd dus daarvoor hoeft hij niet meer naar Nederland. Dan zegt hij dat Huub de creme ook eigenlijk niet nodig heeft, hij heeft al een jonge vrouw! Haha…

We lopen nog langs wat hotels en maken wat foto’s.  Ik heb mijn oude roze Nikes aan met oude inlegzolen en ze zijn echt scheef en ik krijg pijn in mijn voet en knie. Inmiddels zijn we ook alweer moe en gaan we terug naar het hotel. Even liggen bijkomen van de gemaakte kilometers. Mijn schoenen gooi ik meteen weg.

Huub slaapt lekker 1,5 uur. Ik maak vast een begin met dit blog. Rond zessen gaan we naar de Mlife balie voor een Mlife pasje waar ze onze gratis gewonnen buffetten op zetten. Het gaat heel soepel en we kunnen met het pasje naar het buffet. Ook daar wordt niet moeilijk gedaan en we eten er weer lekker! Frisdrank is ook inclusief.

Na het eten kijken we nog even in Excalibur zelf rond, vergokken $20,00. Geen winst dit keer.

Daarna naar de strip, even wat ” by night” foto’s maken. Ook kijken we bij de M&M store, the Coca Cola store en bij wat andere winkeltjes. Dan ben ik moe, ik heb tekkelpootjes. Ruim 17.000 stappen  en dat is nog niet alles want ik heb niet constant mijn mobiel meegehad (waar de stappenteller op zit)

Rond 22.00 zijn we op de kamer. Pff lekker liggen lezen tot de oogjes dichtvallen.

snoepwinkeltje
Ons Excalibur hotel

Tot morgen!!

het casino
Hotel New York New York
M&M store
Ons hotel Excalibur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *