18 april: Van Laughlin naar Kingman

Gisterenavond blogs van 2 dagen geschreven en lang bezig geweest met de foto’s waardoor we eigenlijk pas rond middernacht gingen slapen. Ik was zo moe! En goddank, ik heb lekker geslapen. Rond 4.00 even wakker en daarna tot 7.30 uur geslapen. Wij hebben lekker rustig aan gedaan, gedoucht, spullen gepakt en weer precies om 11.00 uur uitgecheckt.

Naar Kingman is maar 40 minuten rijden, geen haast dus! We kijken nog even rond in de omgeving van het hotel waar we afgelopen nacht sliepen. Er is een mooi parkje aan het water. Normaal kost dat $7.00 per dag maar wij mogen 15 minuten gratis rondkijken. Dat doen we en het is niet heel spannend. Wel staan er veel grote cactussen. Blijft toch gek om die in de natuur te zien.

Dan rijden we naar Kingman. We hebben behalve een kop thee op de kamer nog niks gegeten of gedronken dus we gaan voor een laat ontbijt (12.30 uur) bij (hoera!) een Cracker Barrel. Van de Cracker rijden we weg naar de Walmart en daarna zie ik een Ross en daar ga ik even kijken, Huub gaat naar een Five Guys winkel om te kijken.

Dan is het tijd om naar ons hotel te gaan. Langs de route 66 zijn o.a. 2 Best Westerns, we staan natuurlijk eerst bij de verkeerde. Onze naam is niet bekend…. oke, dan toch maar naar de overkant.

Daar zijn we wel bekend, gelukkig maar. De receptioniste vraagt of we een kamer boven of beneden willen. We kiezen nu maar voor beneden, scheelt een hoop gesjouw en de auto kan voor de kamer staan. Ze vraagt of we Duitse buren willen. In koor zeggen wij ; not really! Ze moet er erg om lachen en zegt dat ze ons dan wat verder weg  zet. We krijgen kamer 114 en we krijgen een blikje koekjes mee naar de kamer. Wat leuk!

Ik vergeet weer een foto van de kamer te maken maar eigenlijk lijken alle Best Westerns op elkaar.  Redelijk ruim met een groot en hoog Kingsize bed.

Tot 17.00 uur liggen we lekker te lezen en wat dingetjes op te zoeken op de computer. Dan gaan we naar het Historic District. Hoop route 66 gebouwtjes, signs en restaurants en auto’s. Ook staat er een enorm grote trein! Op de foto zie je Huub er bijna niet bij staan! (hij staat er wel!)

We lopen er even rond. Overigens is het weer heerlijk weer vandaag. Zo’n 24 graden en flink zonnig.

Dan gaan we naar een Gamestop voor iets voor Derk maar ook hier hebben ze het niet. Ze hebben nog wel wat tips waar we verder nog kunnen kijken, dus we geven de hoop nog niet op.

We besluiten te gaan eten bij de Chili’s, een keten die we vorig jaar pas hebben ontdekt maar die erg lekker is en waar ze eens wat andere dingen te eten hebben.

Rond 20.30 zijn we dan weer op de kamer. Weer een blogje schrijven en de foto’s doen. Ook bekijken we welke route we morgen en overmorgen gaan rijden. Daarna zitten we 4 nachten in Oceanside, daar gaan we echt relaxen en bijkomen van alles. Hoewel we het nog steeds super naar onze zin hebben hoor! Maar voor iedereen die bezorgd is over ons volle programma. 🙂

Tot morgen lieve volgers!

Uitzichten blijven bijzonder!

Ik vind dit wel een leuke auto!
Alle steden die aan de route 66 liggen
Zien jullie Huub staan?
Nu zie je hem wel

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *