23 april: relaxdag in Oceanside

De dag begint om 7.00 uur wanneer een buurvrouw ruzie heeft met haar man (denken we, wij horen alleen haar gillen) Jammer, we lagen nog lekker te slapen. Dit hotel heeft een 4.6 beoordeling op Expedia. Wij snappen het niet zo goed, het is hier vrij lawaaierig, ook ligt het naast een spoorbaan met toeterende treinen. We gaan dat gemiddelde eens wat naar beneden halen met onze beoordeling. Wij proberen nog een keer in slaap te vallen maar helaas. Dan maar op onze telefoon/tabs. Wat zouden we toch zonder moeten. We hebben allebei boeken mee maar behalve dat ik misschien 2 tijdschriften heb gelezen, komen we er verder niet aan toe. Kwestie van keuzes uiteraard.

Zo rustig aan gedaan dat we uiteindelijk pas om 9.30 uur aan het ontbijt zitten (is tot 10.00 uur).

Rond 11.30 gaan we opzoek naar Gamestops voor Derk zijn bestelling. Eindelijk is gelukt om iets te kopen dat op zijn wensen lijkt. We kijken in nog wat andere shops. Sears blijkt alleen witgoed en meubelen te hebben, dat kunnen we niet meenemen dus meteen weer naar buiten. Bij Pet&Co zouden ze puppies verkopen, even gekeken maar nee ook niet. En zo hebben we ons vermaakt met gekke winkels. Op de terugweg rijden we langs het strand om even te voelen of het er lekker is.

Om 13.30 waren we weer “thuis”. Even geappt met Derk over de aankopen en zijn carriere die al begint te lopen, terwijl hij nog niet is afgestudeerd. En dan trekken wij onze badkleding aan en gaan we richting strand. Huub dacht een mooi plekje te hebben gevonden op Google Maps maar dat blijkt een ” wet beach” te zijn. Een strand waar de zee overheen gaat en je met een trappetje de zee in gaat. Die is ijskoud en dus geen optie. Uiteindelijk rijden we natuurlijk weer te lang rond. Dan willen we ergens parkeren maar het is een parkeermeter voor kwartjes en Huub heeft juist zijn kleingeld uit zijn zak gegooid. Dat wordt ‘m dus ook niet. Daar gaat mijn “tan-time” . Uiteindelijk parkeren we bij de pier waar je met je credit card kunt betalen en liggen we om 15.15  dan toch op het strand. Het is heerlijk! Voor ongeveer een half uur….dan is het bewolkt. We houden stug vol en ik lees wat maar na nog een half uur wordt het echt te koud. Dan maar weer naar het hotel en daar verder relaxen.

We eten uiteindelijk wat bij de In ’n Out Burger aan de overkant. We hadden van de week gezien dat deze op 1 stond qua klantenbeoordeling van Fast Food restaurants in de USA. Op 2 stond de Chick-A-Filet en op 3 stond Chipotle. Verassend is dat ze hier maar 3 soorten hamburgers verkopen. Een hamburger, een cheeseburger en een dubbele cheeseburger. Met frietjes en frisdrank. Verder nog koffie en milkshakes. That’s it! Oke, dat maakt de keuze wel makkelijk. We vinden het wel lekker maar zeker niet bijzonder en begrijpen ‘ het nummer 1 zijn’  niet helemaal. Hier hoeven we niet meer naartoe.

Eenmaal weer in het hotel halen we nog koffie en thee en doen we nog een wasje. Onze laatste was hier in the USA want het einde komt in zicht. Morgen vertrekken we naar ons laatste hotel in Laguna Beach! 3,5 week leek zo lang. Wij hebben ook veel gedaan maar de tijd ging wel erg snel.

We mogen hier morgen nog tot 13.00 blijven en Laguna Beach is maar een uurtje rijden dus geen haast!

Tot morgen!

Ik heb vandaag helemaal geen foto’s gemaakt! Ik plaats er maar een paar van de afgelopen dagen, anders is het ook zo saai voor jullie 🙂

Mountain sheep aan het drinken
Weer zo’n leuk eekhoorntje!
We vonden deze tekst grappig
Sunset
Lekker relaxen op het strand
La Jolla kustlijn!
Ik met mijn ogen dicht maar dat zie je bijna niet in het donker 🙂
Stilleven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *