23 November: In en rond de villa en toch een pretpark

Als ik rond 7.00 uur wakker ben, ben ik erg benieuwd hoe het buiten is. Gauw overal de gordijnen open en buiten bij het zwembad gaan kijken. Onze villa ligt in een klein afgesloten wijkje met villa’s. Allemaal redelijk dicht naast elkaar. Die van ons is echter een uitzondering. Om ons heen is het aan alle kanten groen en aan een groot lake. Ik zie al een hoop vogels en ook een paar eekhoorntjes.
’s Morgens is het nog wel best fris dus ik ga toch maar naar binnen. Na een uurtje gaan Huub en ik samen naar de Publix, hier vlakbij om boodschappen te doen. We halen koffie, allerlei broodjes en biscuits (soort scones die je afbakt in de oven) en belegjes etc. Thuis ontbijten we lekker in het zonnetje bij het zwembad. Wat een luxe toch met deze temperaturen!
Na het ontbijt typ ik het verhaal van gisteren, appen wat met mensen thuis en relaxen lekker buiten. Het zwembad vinden we nog wel wat fris.


Ik heb via Groupon kaartjes gekocht voor Busch Gardens waar de mannen graag heen willen. We besluiten om dat maandag te doen, dat zou de rustigste dag zijn. Bij deze dag zit een keer gratis toegang tot Seaworld. Eigenlijk hoef ik daar niet zo nodig heen. Echt diervriendelijk is het natuurlijk niet, ook al zeggen ze zelf van wel.
We besluiten rond 14.00 uur om er toch maar een halve dag naartoe te gaan, niet voor de shows maar voor de achtbanen en de kerstsfeer. Het is er inderdaad prachtig versierd! Megamooie kerstverlichting en overal lekkere ouderwetse kerstliederen.  Het is ook flink druk op deze friday. De mannen doen wat achtbanen, kijken wat shows met mensen (erg grappig) en we lopen megaveel. Ik heb moeie benen van het lopen en pijn in mijn rug en schouder van het zitten wachten op de mannen.
De zonsondergang bij het meer is prachtig en ook uit de skytower waar we ingaan is het uitzict prachtig! Ik maak een paar prachtige foto’s!
Als het donker wordt rond zessen is het helemaal sprookjesachtig met alle kerstlichtjes!
Rond 19.30 zijn we allemaal moe en gaan we richting huis maar gaan eerst nog iets simpels eten bij de Denny’s. Het was weer heerlijk!
Voordat we dan thuis zijn is het toch weer na tienen. Weer een mooie dag voorbij!

Sunset in Seaworld

2 gedachten over “23 November: In en rond de villa en toch een pretpark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *