24 November: Shoppen, zonnen en Old Town Kissimee

Vannacht werd ik weer om 3.00 wakker maar viel gelukkig deze keer ook weer snel in slaap tot rond zessen. 7 uur geslapen, prima, dat doe ik thuis ook. Even later blijkt dat het toch niet genoeg was…. Ik ga douchen, haar wassen, dan cremespoeling erin, dat laat ik intrekken en ondertussen was ik de rest. Dan ga ik afdrogen, aankleden, tanden poetsen etc. Als ik mijn haar doorkam wordt de kam helemaal wit! Shoot, heb ik mijn cremespoeling helemaal niet uitgespoeld! Hoezo, toch te weinig geslapen?
Fijn, weer uitkleden en opnieuw onder de douche…schiet lekker op zo.
Uiteindelijk komt het allemaal toch nog goed en om 9.15 uur zitten we heerlijk in het zonnetje weer aan het zwembad te ontbijten. Daarna besluiten we om te gaan shoppen bij een paar winkels in Kissimee, een Ross en TJ Maxx. We gaan weer met gevulde tassen met geweldige aanbiedingen naar huis, dus dat is gelukt!

Onderweg halen we vast wat eten voor vanavond om eens niet uit eten te hoeven.
Rond 13.30 liggen we dan lekker languit in de zon bij ons zwembadje. Even relaxen met een tijdschrift of met de ogen dicht.
Huub ligt 2 uur lang te slapen en is daarna heerlijk bijgekomen. Derk en ik wagen ons in het zwembad en als je eenmaal door bent is het wel te doen maar echt lekker is het nog steeds niet. Nou ja, om op te frissen is het lekker. 🙂
Rond zessen eten we onze kip met watermeloen en aardappelsalade, het smaakt heerlijk!
Rond zeven uur vertrekken we dan weer met de auto naar Old Town Kissimee. Daar zijn wij nog nooit geweest. Wat een Circus! Het is supertoeristisch met allerlei kermisattracties, bandjes die spelen, mensen die staan te linedancen en dan is er iedere zaterdagavond een Old car Parade. Iedereen met een oude of bijzondere auto mag meerijden in de parade. Daarvoor staan alle auto’s op een parkeerplaats en kun je er langs lopen om ze allemaal te bekijken. De eigenaren zitten er op een vouwstoel trots naast. Als je een foto maakt, zie je ze glimmen van trots. Ze springen op om allerlei extra info te geven. Zo grappig, zo is er een die mij gebaart dat ik ook in de auto moet komen kijken. Hij heeft een halve jukebox in zitten met singeltjes erin. Wanneer ik er een foto van maak, is zijn dag ook weer goed.

Zonder overdrijven zijn er meer dan honderd auto’s! We lopen rond, kijken ook bij wat winkeltjes, een haunted house en een karaoke gebeuren. Ik kreeg er een beetje zo’n boulevard-vakantie-gevoel bij. Wel echt gezellig!
Om 20.30 uur begint de parade. Alle auto’s rijden heel langzaam door het leuke straatje waar aan beide kanten mensen staan te kijken. Iedereen zwaait en joelt, er zijn auto’s die op en neer gaan, met gekke toeters en noem maar op, erg apart. Maar wat een lucht uit al die uitlaten, op een gegeven moment werd ik er een beetje misselijk van.
Het was leuk om te zien, al waren het wel veel mannen in hun “penopauze” , hahaha.

Eenmaal thuis, hebben we nog een ijsje genomen, zijn de mannen gaan biljarten en was het weer rond elven voor we in bed lagen. Morgen bijtijds op, de mannen gaan kayakken!

Een gedachte over “24 November: Shoppen, zonnen en Old Town Kissimee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *