28 November: Auto ruilen en shoppen

De nieuwe auto met toepasselijke naam erboven, haha

Het bed hier ligt echt verschrikkelijk, meestal heeft het bed in het midden een kuil, deze heeft juist een hobbel in het midden. Vanavond maar kijken of we daar iets aan kunnen regelen…
We waren gisteren erg moe na alle drukte en frisse lucht en lagen er redelijk op tijd in. Vanmorgen was ik vroeg wakker dus besloot ik mij op tijd aan te kleden en stond ik vanmorgen om 6.45 buiten op het strand. Het was echt megakoud! Later zag ik dat de gevoelstemperatuur 1 graad was. Tja met alleen een vest, is dat heel koud! Maar wel een mooie sunrise. Je moet er wat voor over hebben.

Daarna ga ik weer naar binnen en warm weer wat op. De mannen liggen nog lekker te slapen. Rond 9.00 uur maak ik ontbijt. We relaxen wat en Huub gaat bellen met Hertz. Onze Nissan Pathfinder trekt wat naar rechts waardoor Huub constant moet tegensturen. Het is niet heel erg maar als we nog lange einden gaan rijden, wel vervelend. We mogen ‘m om komen ruilen.
Rond twaalven gaan we dan maar naar Melbourne Airport toe. Het is een heel klein vliegveldje, gelukkig zijn we meteen aan de beurt. De medewerker heeft een Toyota 4Runner voor ons. Weer een grote witte bak. Hij ziet er van buiten groter uit maar ik vind ‘m kleiner van binnen dan de Pathfinder. Huub vindt ‘m echter erg mooi en Derk zit ook iets hoger in deze, wat hij fijner vindt dus oke, we nemen ‘m mee. Alle losse spullen weer overgooien, spiegeltjes goed zetten en gaan maar weer. Hier vlakbij zit een winkelcentrum met een Hollister winkel waar Derk graag even wil kijken (lees shoppen). We vermaken ons er een tijdje, overal gaat nog 30% vanaf dus dat is lekker. Ook voor Tom en Carlijn kopen we hier wat.
Dan lopen we nog een rondje, ik koop nog wat bij Bed, Bath & Beyond, de mannen bij Dick’s en we kijken bij een puppiewinkel. Zo sneu die kleine hondjes in hokjes, waarschijnlijk afkomstig van broodfokkers maar ach wat schattig. Ik snap dat mensen erin trappen.
Dan gaan we (laat) lunchen bij de Steak & Shake. Het is er al niet duur en dan krijgen we ook nog exra korting. Het personeel ziet er ook zo simpel uit dat we vermoeden dat de overheid geld toe geeft om deze mensen hier te laten werken… haha, ah we zijn gemeen, maar hebben wel erge lol.
Waar we trouwens gisteren erg om hebben gelachen was een winkelwagen met in plaats van een zitje voor een kindje had deze een groter en lager zitje waar een oud omaatje in zat, die door haar docher door de supermarkt werd geduwd. Huub en Derk hadden er later een hoop grappige opmerkingen over waardoor we in een kreuk lagen.

Rond 17.00 uur zijn we dan weer in ons appartement. Overigens was het vandaag max. 16 graden met een koude wind. Bruin worden we hier dus niet.

Ons uitzicht van de woonkamer

Slaapkamer, let op het uitzicht!

Uitzicht van het balkon

Het zwembad met de zee erachter

Het strand van ons appartementje

Ondergaande zon aan de overkant van de straat

Door onze late lunch hebben we rond zessen eigenlijk niet echt trek. We hebben nog broodjes en een flinke fruitsalade dus dan gaan we dat maar eten.
Verder hangen we op de bank, internetten wat, regelen foto’s en kijken tv. Ook wel even lekker. Deze dag niet veel gedaan en waarschijnlijk daarom ging die snel voorbij!

Tot morgen maar weer!

Een gedachte over “28 November: Auto ruilen en shoppen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *