30 November: Sunrise, boodschappen, strand, sunset en Fridays

Vanmorgen was ik om 6.15 uur wakker en besloot ik om maar weer eens foto’s van de sunrise te gaan maken. Deze keer trok ik mijn jas aan maar eigenlijk was het best lekker qua temperatuur. Ik heb 3 kwartier over het strand gelopen. Ondertussen foto’s makend, zoekend naar schelpen en gezellig goodmorning zeggend tegen alle andere wandelaars zo vroeg (waren er  5 ofzo). Veel foto’s dus!

Daarna nog een uurtje binnen zitten lezen en op mijn mobiel gekeken, voordat ik het ontbijt ging maken. Na het ontbijt ben ik even met Huub naar de Walmart gereden, paar boodschapjes gedaan. Toen wij terugkwamen in het appartement, bleek Derk te zijn gaan fitnessen aan de overkant bij Planet Fitness. Lekker bezig!
Wij hebben snel onze badkleding aangetrokken om lekker hiervoor op het strand te gaan liggen. Het was warm en zonnig weer.
Ik lag heerlijk met mijn tenen richting zee tot ik ineens een halve golf over me heen kreeg. Nee, getverrrr! Mijn hele handdoek drijfnat…
Oeps, toch maar een stukje verder en hoger gaan liggen. Gelukkig hadden we ook al een handdoek voor Derk mee, dus ben ik daar maar op gaan liggen en heb ik hem een berichtje gestuurd om toch een handdoek mee te nemen als hij klaar was in de sportschool. Uiteindelijk hebben wij zo’n 2,5 uur op het strand gelegen en Derk een uurtje.
Thuis gedoucht etc. en rond vijven zijn we een stukje gaan rijden langs de Indian River. Satellite Beach ligt op een soort schiereiland, met aan de ene kant de zee en de andere kant de IndiAtlantic. We zouden hier mooie sunsetfoto’s moeten kunnen maken. We rijden er over de brug naartoe en ik zeg ” ik wil graag een mooie rode lucht en dat er dan een dolfijn voorbij springt!”  ” Natuurlijk” , zegt Huub.
Langs deze weg zien we inderdaad een prachtige zonsondergang aan de ene kant en de meest luxueuze landhuizen aan de andere kant. Alleen kun je bijna nergens stoppen en parkeren om foto’s te maken. Het zijn allemaal prive terreinen. We stoppen natuurlijk toch op 2 plekken en op de 2e is een mooie steiger waar ik foto’s van maak. Enthousiast wil ik de auto weer inspringen om te laten zien hoe mooi de foto’s zijn, als ik uit mijn ooghoek ineens 2 dolfijnen zie. Shit, dolfijnen!! Ik ren weer terug naar de waterkant. Derk springt ook uit de auto en allebei maken we een aantal foto’s. Helaas niet superduidelijk maar wow, wat gaaf! En dit bestelde ik net, hahaha, dit had ik toch echt niet verwacht te zien!!

Het zwarte puntje is de vin, zie je het?

Daarna rijden we door naar Melbourne. Derk wilde deze vakantie nog heel graag bij de Fridays eten (heette vroeger TGI Fridays) en deze komen we op de Keys niet meer tegen. Ze hebben er een aanbieding 2 for 2 voor $20.00. 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts voor 2 personen dus. Huub en ik nemen het samen. Het zijn wel kleinere porties maar met 3 gangen is dat prima! Daar kun je toch bijna niet voor koken. Het was allemaal weer superlekker. Derk had zijn Spare ribs dus hij was ook blij.
Naast het restaurant zat nog een Best Buy waar de mannen even gingen kijken en ik heb nog even bij de Burlington geshopt, een erg leuke en goedkope winkel met merkspullen maar eigenlijk heb ik al wel genoeg gekocht.

We zijn weer rond tienen thuis en ik schrijf weer dit verhaal, Huub kijkt Netflix en Derk zit boven op zijn computertje. (dit appartement heeft 2 verdiepingen, de slaapkamers zijn boven)

Morgen alweer de laatste hele dag hier, bah, het gaat echt veel te snel voorbij. Nog maar extra genieten dan. Morgen moet het weer lekker warm worden, dus een paar uurtjes strand zit er wel weer in.

2 gedachten over “30 November: Sunrise, boodschappen, strand, sunset en Fridays

  1. Oh wat een droom foto’s weer en jaja jij krijgt het weer op bestelling, haha!
    Wat een mooie sunrise en sunset foto’s en dan ook nog Dolfijnen,ongelofelijk!
    De tijd vliegt echt voorbij hè, voor je het weet is het voorbij en zit je huilend op de bank, snik snik, maar wel met veel mooie herrinneringen.
    Geniet nog maar even lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *