23 mei: Dag Kleine Knip, strand en snorkelen

Ik word weer om 4.00 uur wakker en val gewoon niet meer in slaap.. Ik app met Derk die inmiddels weer is aangekomen op Schiphol en zit wat op mijn telefoon en tablet.
Om 8 uur zitten we weer aan het ontbijt waar het superdruk is. Direct daarna kleden we ons om en gaan we op pad! Eerst tanken en dan rijden we naar het strand ” de Kleine Knip” . We parkeren de auto, zien het blauwe water, kijken elkaar aan en zeggen tegelijk ” Wow!” . De foto’s spreken voor zich denk ik.

Het is nog geen 9.30 uur en het is lekker rustig. We gaan onder een parasolletje liggen en springen de zee in. Wow, geweldig zeg, zo heerlijk dit water. Temperatuur is perfect en zo blauw en helder heb ik nog niet eerder in het echt gezien!

Ik zie een gezicht!

We gaan om de beurt snorkelen en dat is echt geweldig daar! Wat een vissen in het superheldere water! Ze zwemmen ook niet weg lijkt wel, echt heel bijzonder. Ik heb een nieuwe hobby!
Er lopen ook leguanen rond en prachtige vogeltjes. Onder de parasol is het goed toeven, daarbuiten voel je de zon echt branden. We blijven braaf smeren en onder het pluutje. Na 3 uurtjes is het mooi geweest en gaan we alleen nog even kijken bij de grote Knip.

Daar is het ook supermooi! Net als klein Knip maar dan groter, haha. We kijken alleen van boven en besluiten hier morgen naartoe te gaan. Nu eerst terug naar het hotel. We lunchen wat en gaan daarna douchen en relaxen. Huub doet een dut, ik lees wat….

Bij het buffet ’s avonds is het ineens veel rustiger dan andere avonden. Apart, zijn er zeker veel mensen weg gegaan vandaag. Na het eten stort ik om 21.15 uur in slaap na mijn korte nacht. Huub redt het nog tot 22.30 uur.

It’s me!

5 gedachten over “23 mei: Dag Kleine Knip, strand en snorkelen

  1. MOOIE Foto’s weer!
    Snorkelen is echt geweldig idd! Love iT too!
    Zijn druk aan het pakken, morgen ook weg….
    Liefs blijf genieten!
    Bri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *