24 mei: Dag Grote Knip

Vannacht eindelijk langer en beter geslapen na een sleepz tabletje. We staan weer bijtijds op en zitten weer om 8.00 uur al aan het ontbijt. Ook zo vroeg ’s morgens is het gewoon al echt heet!

Om 9.00 uur vertrekken we dan weer met de auto naar de Grote Knip. Het is zo’n 25 km en daar doe je toch wel een half uurtje over. De wegen zijn voornamelijk slecht en je mag sowieso niet zo hard rijden.

Onderweg is het een armoedige toestand. Aan ieder huis mankeert wel iets en het ziet er nooit vers geverfd uit. Er zijn dooie bosjes en ik heb in Amerika nooit zoveel cactussen gezien als er hier zijn.

Eenmaal bij de Grote Knip is het nog lekker rustig en het ziet er fantastisch uit. De stranden maken de rest van de natuur hier weer hélemaal goed. Een Nederlandse meneer biedt aan een foto van ons te maken en we krijgen vervolgens een complete bijbelles van hem. Zo geen tijd voor, dat gaat allemaal van mijn strandtijd af. Huub pakt toch nog een foldertje aan terwijl ik al bijna op het strand lig.

We springen meteen de zee weer in. Oohh wat heerlijk is dit toch. De zee zorgt ervoor dat je afkoelt terwijl het meteen lekker is als je erin gaat. Snorkelen is ook hier mooi maar minder indrukwekkend dan gisteren. Ook hier zijn weer ladingen aparte vogels, de oranje zijn echt cool en hebben zo’n echt tropisch geluid. Vandaag liggen we echt tussen de Nederlanders. We vermaken ons weer 3 uur in zee en onder de parasol en gaan dan weer naar het hotel. Even lunchen met kleine sandwiches en wraps en dan onder de douche. In de middag liggen we dan weer op luxe bedjes onder de parasol bij het zwembad (in kleding) een boekje te lezen. Ik zou hier goed aan kunnen wennen.

Venezuelan troupial

Rond 19.00 uur gaan we weer eten en genieten daar van de ondergaande zon. Thuis gaan we aan de gang met de foto’s en het blog en kijk ik online naar Videoland. Goede internetverbinding hier dus!! We hadden de afgelopen dagen geen directe buren, nu helaas wel. Ze zijn luidruchtig en het klinkt of ze met 10 man op 1 kamer zitten. Zo jammer, het was zo heerlijk rustig….

Rond 22.00 uur is het weer klaar voor vandaag en gaan de lichten uit.

2 gedachten over “24 mei: Dag Grote Knip

  1. Het ziet er echt heel ontspannend uit, hoop e volgende week ook zo te kunnen bijkomen…… en ja de foto’s zijn WÉÉR prachtig!
    Blijf genieten!

    Brigitte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *