25 mei: Autorit en een Fort

Huub is gisteren toch wat verbrand (eigenwijs type) en wil vandaag niet naar een strand. We besluiten daarom wat rustiger aan te doen en gaan dus later ontbijten en maken eens een rondje resort. Het is veel groter dan we dachten.

Daarna appen we nog wat met thuis en gaan we op pad richting zuiden. We proberen het uit ons hoofd maar pakken toch maar de maps.me app erbij en zo komen we bij Kanoa beach. Weinig beach maar ruwe kust en veel cactussen. We zien wat mooie plekjes en stoppen af en toe voor een foto.


Dan door naar het Spaanse water en Fort Beekenburg aan de Caracasbaai. Je kunt er een flinke trap omhoog en we klimmen en kijken er wat rond. Mooie uitzichten!Dan rijden we nog wat verder en komen bij Tugboat beach. Een plek waar je bij een gezonken boot kunt snorkelen. We hebben helaas geen snorkels en zwemkleding mee maar ook zonder is dit erg mooi. Het is zo blauw dat je denkt dat de foto bewerkt is maar dat is dus niet zo!


We willen dan nog verder die kant op maar dan moet je helemaal om. We twijfelen of we dat gaan doen maar ik moet plassen en ik heb dorst dus we besluiten het niet te doen. 5 minuten later rijden we langs een Burger King. We besluiten daar naar de wc te gaan en wat te drinken. Dan rijden we nog wel wat verder door. We komen echter op onbegaanbare wegen terecht en mega puinhopen langs de weg, het lijkt wel of er een orkaan langs is geweest. Er wordt hier een hoop op straat gedumpt.

We zijn er klaar mee en gaan terug. Het is al 14.00 geweest en we gaan eens even op ons terras relaxen. We halen en smoothie voor mij een bier voor Huub en de relaxmodus gaat aan.

We lezen wat, kijken wat foto’s en voor je het weet is het weer tijd voor het buffet. Wat een zwaar leven. Vandaag is er live muziek in het restaurant. Lekker kneuterig en we moeten er wel om lachen. Het is in elk geval gezellig! Eten vinden we ook echt goed hier. Best knap voor buffeteten. Lekker pindaijs toe en op de kamer kijken we nog tv en drinken koffie en thee.

Het was weer een mooie dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *