31 mei: Kleine Knip en flamingo’s

Vanmorgen waren we weer bijtijds bij het ontbijt en hop richting strand. Eerst even kijken bij Playa Jeremi. Mooi strand, het ligt alleen tussen rotsen uit de wind en is dus te heet. Dus maar door naar Kleine Knip dat ietsje verder ligt. Het is duidelijk dat de kinderen vandaag ook vrij hebben hier want er zijn weer veel lokale families die met groepen rond de picknicktafels zitten en de barbeque staat om 9.30 uur al aan.

Playa Jeremi
Mijn uitzicht bij Kleine Knip
Visjes gespot tijdens het snorkelen
Mooie blauwe
Zelfs zonder visjes is de onderwaterwereld prachtig!



We liggen lekker en snorkelen weer wat. Het is vrij bewolkt vandaag maar het blijft lekker. Pas tegen 14.00 uur gaan we terug. Douchen, wat wassen en lekker op ons terras.

Tegen 16.00 uur gaan we dan naar Sambil, de enige grote mall hier op Curacao (buiten het Rif fort dan). Ze hebben er een grote Carrefour waar we even kijken en bij een Bath and beyond kopen we een fles doucheschuim. Die we mee hebben is op en deze had ik in Amerika gekocht en is erg lekker. Ook krijg ik van Huub een Pandora bedel voor aan mijn armband. Deze heeft een hangertje met Curacao erop met flamingo’s. Echt een leuke herinnering.

Ook playa Jeremi

Op de terugweg gaan we langs de plek waar we vorige keer veel flamingo’s zagen, vlakbij het Kokomo strand. Er zijn er nu minder dan de vorige keer (toen hadden we geen tijd) maar ik maak er toch een lading foto’s.

Deze is nep
Op een rijtje

Dan weer terug voor een drankje op het terras en daarna eten van het buffet. Het is druk vandaag, alle tafels zijn steeds bezet.

Mooie bloemen op ons park

Tot morgen weer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *