1 juni: Boca Sami, slecht bericht en Daaibooi strand

Vannacht heb ik een uurtje wakker gelegen, uiteindelijk toch weer in slaap gevallen en pas om 8.00 uur echt wakker. Schrik!! Nou ja, op tijd op het strand gaat niet meer lukken, dus dan maar rustig aan.

Ik veeg wat zand van de vloer met de stoffer en blik die wij thuis ook hebben van Ikea. Ik zeg daarom tegen Huub ” zouden ze hier een Ikea hebben op Curacao” ? Huub vraagt hoezo. Ik zeg ” ik heb trek in Ikea balletjes!” Uiteindelijk heb ik hem mijn gedachtengang uitgelegd over de stoffer en blik….
Uiteindelijk dus pas om 9.15 uur aan het ontbijt en rara wat hebben ze bij het ontbijt wat er eerder echt nog niet was? Gehaktballetjes!! Haha grappig!

Eenmaal terug op de kamer zie ik op mijn mobiel dat ik een gemiste oproep heb van mijn broer Robert en een appje van mijn zus Brigitte die vraat of ik Robert heb gesproken. Ik schrik, die zou mij niet bellen er niks was. Ik bel hem terug en hoor dat mijn vader in het ziekenhuis ligt. Hij is door een veel te lage bloeddruk flauw gevallen en niet lekker geworden en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar op de intensive care beland en ze waren aan het onderzoeken wat er precies de reden is voor wat er gebeurd is. Nou voelt mijn vader zich al een hele tijd niet lekker en wordt dat steeds niet goed uitgezocht dus ik ben blij dat hij nu op een plek is waar hij wel goed wordt bekeken. Ik spreek ook mijn moeder nog even (mijn broer is bij haar en zij zijn samen naar het ziekenhuis geweest ) en ook zij is erg geschrokken.

Zo vervelend dat dit gebeurt terwijl wij en ook mijn zus met gezin er niet zijn! Wel fijn dat mijn broer er gelukkig kon zijn voor hun! Thanks Robert!

Ik app met de jongens over opa, ze schrikken ook en beloven om even contact te houden met oma en Robert. Zij moeten het maar even overnemen van ons tot we woensdag weer thuis zijn.
Wij besluiten naar Boca Sami te gaan. In de boekjes vind je hier niets over maar ik zag op Instagram een foto en dat zag er mooi uit!

We rijden erheen en het is er inderdaad prachtig. We kijken op wat verschillende plekken. Het is wel echt bloedheet vandaag, we zweten ons suf. De foto’s spreken voor zich.

Boca Sami, baai van Sint Michiel
Zo blauw, niet normaal toch?

We komen ook weer langs de flamingo’s. Deze keer staan ze wat dichterbij. Volgens Huub zijn het op zijn Haags gewoon een ‘hogde rosse reg^ahs’ Hahaha.

Dan maar weer naar het hotel, even kijken of er nieuws is van thuis. Ik app met mijn zus in Florida, wij zitten in dezelfde tijdzone. Het is haar 30e trouwdag vandaag maar zij voelt zich ook niet zo feestelijk nu…

We lunchen met een hapje in het restaurant en gaan dan toch maar naar playa Daaibooi, een strand hier het meest dichtbij waar we eigenlijk alleen maar voor een sunset zijn geweest.
Onderweg belt Robert nog een keer om ons op de hoogte te brengen van het laatste nieuws. Ze denken in het ziekenhuis aan een lichte longontsteking. Ook checken ze vanwege 1 dik been zijn hart. Als de ECG goed is gaat hij waarschijnlijk vanavond nog van de IC af naar een gewone verpleegafdeling. Dat zou goed nieuws zijn!

Op het stand is het qua mensen heel rustig. Qua vogels heel druk, er is een hoop tropisch getwetter! Er zijn kuddes suikerdiefjes aan het snoepen van suiker uit bakjes. Het is een leuk gezicht!

De zee is zalig en ook hier weer megahelder en blauw!
We genieten hier nog twee uurtjes en gaan dan terug om te douchen etc voor het eten. Eten is weer lekker, het live bandje van vorige week is er ook weer.
Later op de avond typ ik weer het verslag (2x want de laptop is weer eens oververhit en slaat uit zonder iets op te slaan…zucht!)

Behalve het nieuws van thuis was het weer een mooie dag!
Tot morgen!


suikerdiefjes
Weer een troepiaal
Het strand vanuit de zee, mooi helder he?
Mijn uitzicht op het strand, wij lagen ook onder zo’n ding!
Hier zijn we vaker langs gekomen, nu maar een keer op de foto!

2 gedachten over “1 juni: Boca Sami, slecht bericht en Daaibooi strand

  1. Ja, even een paar dagen gemist en net bij gelezen, het was idd wel heel erg schrikken en zeker omdat we beiden zo ver weg zijn. Gelukkig zitten we idd in de zelfde tijdzone en kunnen we met elkaar appen als thuis iedereen slaapt!
    We zijn blij met onze kinderen die het voor ons waarnemen nu.

    De foto’s blijven prachtig en het ziet er geweldig uit allemaal!
    Blijf toch genieten,

    Bri

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *