2 juni: rustig dagje

Vannacht was ik om 4.00 uur wakker en zag ik dat ik een berichtje van Robert had dat mijn vader een longembolie blijkt te hebben. Daar schrik ik toch wel van. Dat is heftiger dan een lichte longonsteking. Ik vraag of we terug moeten komen maar daar is geen reden toe. Hij krijgt bloedverdunners en hij mag van de IC af, er is alleen geen plek op de gewone verpleegafdeling.

Ik app met mijn zoons, mijn schoonzusje en nicht Maxime en ga maar proberen nog wat te slapen om 5.45 uur. Dat lukt tot 7.15 . Inmiddels is er een app groep aangemaakt waarin iederen op de hoogte wordt gehouden en Maxime is met oma naar opa en ook Tom gaat erheen en brengt oma weer thuis. Hij blijft fijn bij haar totdat Robert en Mariel er ook zijn. Tom heeft opa gezien en weet mij ook meer gerust te stellen.

Huub is om 8.30 uur ook wakker en dan gaan we maar op ons gemakkie naar het restaurant. Verder blijven we maar bij de kamer in de buurt voor evt. nieuwe ontwikkelingen.
Pas tegen 15.00 uur besluiten we weer naar Daaibooi te gaan. Het is nu veel drukker dan gisteren. We leggen onze spullen neer en springen het water in. Zo lekker als je zo klef bent van die hitte hier. Ik zou hier niet kunnen wonen hoor!

enge stekeldingen

We snorkelen ook nog wat, het blijft prachtig, de onderwaterwereld hier!
Om 17.30 gaan we terug en douchen etc. Om 19.00 uur weer eten; erg lekkere dingen vandaag en we sluiten weer af met peanut ijs, erg lekker!

Een van de zwembaden, deze is voor ons terras

Vanaf het appartement maak ik nog wat sunsetfoto’s. We doen weer de foto’s en het verslag en buiten horen we een band spelen die goed klinkt dus daar gaan wij zo nog even kijken!

Tot morgen! Onze laatste hele dag hier!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *