Rondreis Georgia, Carolina’s en Florida 2020

Eenmaal thuis na onze vakantie naar Noorwegen, begint het weer te kriebelen. Geen vakantie in het vooruitzicht is eigenlijk geen optie. De voorpret en voorbereiding is voor mij al een groot deel van de vakantie dus we gaan bedenken wat we willen. Afgelopen jaren zijn we in november/december ook op vakantie geweest. We hebben echter niet zoveel geld dat we maar alles kunnen doen wat we ook willen doen dus dat betekent keuzes maken. Of 2 goedkopere vakanties bijv. in november en mei, of een duurdere in april/mei.
Ik ga zoeken naar goedkope tickets naar steden in Amerika vanwaar we een tocht kunnen maken maar waar we ook echt vakantie kunnen vieren. We denken aan Californië, Oregon/Washington vanaf San Francisco en Florida in combinatie met Georgia en South- en North Carolina.
Ik vind het allemaal leuk. Huub kiest uiteindelijk voor de Carolina’s. Leuk om weer een nieuw stuk USA te ontdekken. We maken een globale route, ik ga zoeken naar tickets en vind uiteindelijk voor een mooie prijs tickets van Amsterdam naar Jacksonville. Dit ligt bovenin Florida, tegen de grens van Georgia aan. We vliegen op mijn verjaardag, 22 april en op 14 mei vliegen we weer naar huis.


Dan wordt het tijd om te gaan lezen over deze staten; wat is er te doen, wat is mooi, waar willen we langer blijven?

Zo komen we tot een mooie route. We nemen het Great Smokey Mountains National Park mee en een aantal mooie steden zoals Savannah met het echte Southern feeling. Ik boek weer diverse hotels en 1 appartement voor 1 week in Destin en een huisje in Bradenton voor 5 dagen.

Ik kan niet alle tussenpunten erin zetten maar dit is ongeveer de route in 3 weken tijd.

Komende weken/maanden gaan we het verder invullen en zal er vast nog wel het een en ander veranderen. Nog 170 dagen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *