Vluchtwijziging

Op 1 november krijg ik een mail van Cheaptickets dat er een vlucht vervallen is op de heenweg. We zouden om 11.05 vertrekken vanaf Amsterdam naar Houston. Daar hadden we 2,5 uur overstaptijd en dan moesten we nog 2,5 uur vliegen naar Jacksonville waar we om 20.00 uur zouden aankomen.
Nu was er een vlucht uitgevallen waardoor onze overstaptijd ineens bijna 6 uur werd. Nou is 2,5 uur misschien krap omdat je door de immigrations etc. moet maar 6 uur op een vliegveld is wel erg lang!
Op het Alles Amerikaforum had ik al eens gelezen dat, als er zoiets gebeurt en je gaat erover bellen om het te veranderen, dat je dan goed voorbereid moet zijn. Wat wil ik, welke mogelijkheden zijn er?

Dus ben ik op de site van United gaan zoeken welke andere mogelijkheden er waren op 22 april naar Jacksonville. Daar kwam ik er twee tegen die me wel wat leken. De beste optie was ruim 300,00 euro duurder dan onze oorspronkelijke-goedkope-vlucht. Ik heb alles opgeschreven en ben gaan bellen. Het was een heel verhaal, maar hoera, gelukt! We vliegen nu 1 uur later, vertrek 12.00 uur van Amsterdam naar Washington. Daar weer 2,5 uur overstaptijd en dan nog 1 uur 45 naar Jacksonville waar we ook weer een uur eerder aankomen, n.m. om 19.00 uur.

Deze wijziging en het telefoontje pakte dus goed uit. Wij zijn blij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *