Nog 1 (half) nachtje slapen!

Het lijkt er toch op dat we echt gaan. Door alle aanpassingen in diverse landen durfden we ons niet te erg te verheugen. Maar we gaan morgen!
Ik heb vandaag de ferry van Puttgarden naar Rodby geboekt en ook de eerste nacht op Møn is geboekt. Dat is vanaf de haven nog een uurtje rijden. Leuk om ook eens wat anders op Seeland te zien. Het moet er erg mooi zijn dus ik ben benieuwd. De volgende dag rijden we door naar Hornbaek. Daar woonde mijn oma toen ik klein was en daar hebben we heel wat vakanties doorgebracht. Bekend terrein dus, maar het is een mooi plekje en ook in de regio zijn leuke dingen te zien. De laatste keer dat we echt daar waren voor een vakantie is denk ik al meer dan 14 jaar geleden.

Hornbaek haven

We blijven 5 nachten in Hornbaek en gaan dan door naar Zweden. Eerst 3 nachten regio Jönköping in the middle of nowhere.
Wij hadden daarna eerst een huisje geboekt in Bohuslan, de mooie westkust (rond Göteborg)van Zweden. Helaas ging Zweden een paar weken geleden open op 1 gebied na… Je raadt al welke. Dus dat huis voor de zekerheid geannuleerd.
Ik baalde ervan want dat was precies het mooiste gebied met de meeste leuke plaatsjes.

Meer in Zweden

Door een instagram “vriendin” Benedikte uit Denemarken werd ik gewezen op het eiland Bornholm. Een Deens eiland rechtsonder Zweden. Na wat googelen en overleg met Huub besloten wij dat dat er erg leuk en afwisselend uitzag. Voor we de boot nemen naar dit eiland blijven we dan eerst nog 2 nachten in Ystad, in het zuidelijkste puntje van Zweden.

Na 4 nachten Bornholm is het plan om daar de boot naar Duitsland te nemen en dan weer naar huis te rijden met nog ergens een overnachting.
De laatste 7 nachten zijn nog niet geboekt en daar wacht ik nog een paar dagen mee voor het geval dat…

Gisteren kreeg ik een update over Zweden van de ANWB dat het gebied rond Göteborg weer open is. Ja jeetje hee!
We hebben besloten toch maar naar Bornholm te gaan. Als Zweden bevalt, gaan we nog wel een keer terug. Misschien dan in combi met Noorwegen want dat land vond ik vorig jaar echt geweldig!

Ik hoop morgen bij aankomst een update te geven als we niet te moe zijn.
Tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *