5 sep: Dag Hornbaek

Vanmorgen was ik weer vroeg wakker en besloot maar eens te kijken bij het strand voor een zonsopkomst. Om 6.25 stond ik op het strand maar helaas was er toch teveel bewolking en heb ik eigenlijk geen zon gezien.
Toch was het heerlijk. Ik ben niet zo van het mediteren maar daar zitten en in de verte staren en kijken naar alle vogels en ik geloof zelf een zeehond of iets in de verte was bijzonder rustgevend. Ook kwamen er veel mensen voorbij die van hun boot in de jachthaven naar een douchegebouw gingen ofzo. Ik hoorde een hoop ‘Morn’, gezellig hoor.

Geen zon te zien
Een heel waterig zonnetje na een half uur

Het lopen naar het strand, je uitkleden, duiken in de zee en dan weer naar huis is ook wel een dingetje hier. Dat zagen we in Stege ook al en vanmorgen was het weer raak. Uiteraard heb ik daar een foto van gemaakt voor jullie!

Haventje

Al met al heb ik er een uur gezeten en gelopen en was ik tegen achten weer thuis.
Verder hebben we niet veel bijzonders gedaan vandaag. Ik had nog niets geboekt in Ystad en op Bornholm, alleen 5 huizen bij mijn favorieten gezet die steeds nog beschikbaar waren tot we uit Nederland vertrokken en vandaag waren ze ineens allemaal weg. Schrik! Dus maar weer verder gezocht en uiteindelijk ook wel wat leuks kunnen vinden.

Verder hebben we een rondje om het meer van Hornbaek gelopen van ruim 2 km. Vanmiddag allebei een uurtje geslapen, gegeten en vanavond weer op zoek naar een zonsondergang. Vandaag was sowieso redelijk bewolkt met ook aardig wat buien. Jammer…

Op de terugweg een ijsje gehaald bij Hansens ishus en voor Mariel heb ik gevraagd of ik het dropijs mocht proeven. Het leek me al niks en inderdaad ijs is lekker en drop is lekker maar dropijs, hmm nee. Het softijsje was gelukkig wel lekker.

Dan weer door de regen naar huis, lekker koffie en thee en aan de slag met het blog en de foto’s. De foto’s zijn niet zo scherp, er is iets niet goed gegaan met de instellingen en met mijn blinde hoofd heb ik dat niet goed gezien. Voortaan moet maar mijn leesbril mee.

Tot morgen weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *