19-9 Van la Ciotat naar Ennezat

Om 9.30 uur hebben we met Camille afgesproken en stipt op tijd staat ze voor de deur. Het is trouwens een frêle knap vrouwtje van in de dertig met een megagrote Jeep. De meeste verhuurders waren toch juist oudere dames.

Maar we hebben in ons beste Frans (en dat is niet best) verteld dat we enorm hebben genoten in haar huis en haar bedankt en au revoir gezegd.

Daarna nog de route bepaald en getankt en uiteindelijk reden we om 10.00 la Ciotat uit met weer prachtig weer.

Nou, daarna uren gereden met af en toe wat stops.

Wat een leuke plek zeg! Supermooi ingericht, ik zou willen dat mijn slaapkamer zo leuk was.

En de tuin is ook echt supergezellig, zo jammer dat het regent en maar 15 graden is. Het huis staat bijna naast een hele oude kerk, verder is het een minidorpje en is er alleen een afhaalpizzeria open.

We besluiten na een uurtje om 10 minuten te rijden naar een Buffalo grill, ook zo’n nostalgisch traditioneel iets. Vroeger met de kids naar Frankrijk, aten we minimaal 1x bij dit restaurant. Beetje Amerikaanse stijl inrichting en eten en je krijgt er gratis popcorn bij je drankje en je kunt als toetje o.a. een suikerspin nemen. Dat vinden kids geweldig natuurlijk maar het eten is er ook gewoon goed en niet duur.

Lekker gegeten dus en toen weer naar ons “huisje”.

Daar lekker gedoucht, en op onze tabjes en ik aan het blog. Morgen vroeg op en weer verder.

Tot morgen!!😘😘

5 gedachten over “19-9 Van la Ciotat naar Ennezat

  1. Bijna in Parijs😀. Hier is het gelukkig heerlijk weer. Hoe laat komen jullie aan in Parijs? De ingepakte Arc de Triomphe is echt een aanrader. En langs de Seine lopen over de kade.

  2. Helaas hebben we moeten cancelen maar we gaan het zeker nog eens doen want ik had er zo’n zin in! Fijn dat jullie er hebben genoten.😘🌞

    • Balen dat je net nu zo verkouden bent. Gelukkig hebben jullie volgens mij verder een prachtige reis gehad, langs prachtige delen van Europa. Hoop dat je je snel weer beter voelt.

  3. Balen dat je net nu zo verkouden bent. Gelukkig hebben jullie volgens mij verder een prachtige reis gehad, langs prachtige delen van Europa. Hoop dat je je snel weer beter voelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *