24 November: Rustige relaxdag met strand

Daar zijn we weer na weer een heerlijke dag in mooi Florida! En happy Thanksgiving to you all!

Vandaag niet veel te vertellen, vanmorgen rustig aan gedaan, pas om 11.00 aan de brunch en om 13.30 lagen we op het strand. Nadat het vanmorgen helemaal bewolkt begon, werd het gelukkig steeds zonniger. Op het strand was het best vol, niet als in de zomer in Scheveningen maar drukker dan we hier gewend zijn.

Best druk

Wat een heerlijk strand is dit toch. Het zand is bijna wit en heel fijn. Het water is koel als je erin gaat, maar heerlijk als je er even in bent en water is superhelder. Ik heb me overigens aangemeld op een site van de gezondheidstoestand hier en die geeft 2x per dag een melding via e-mail over de omstandigheden, temperatuur, drukte, wind en ook evt. aanwezigheid van red tide. Tot nog toe gaat het hier in elk geval goed…afkloppen.

We genieten er tot 16.15 uur en gaan dan naar huis. Nu is het niet druk en rijden we het in minder dan 15 minuten. We rijden over Cortez road waar heel veel restaurants, supermarkten en andere winkels liggen en je kunt zien dat echt alles dicht is. Zelfs het benzinestation bij de Walmart. Dat zal morgen, Black Friday wel anders zijn. Huub heeft ooit op Black Friday 2 uur in de rij gestaan bij Tommy Hilfiger dus die wil echt niet shoppen morgen. Dan maar de natuur in of weer lekker naar het strand.

de route naar het strand


We hebben net gedoucht, ik schrijf nu dit verhaal en zometeen gaan we zelf koken, eens kijken of ik het nog kan na een week. 🙂 Vanavond gaan we dan eens lekker voor de tv hangen, ook wel weer lekker.

Tot morgen weer!

Geen eekhoorn vandaag maar hier voor mijn raam, zat er vanmorgen wel een in de palmboom, ook leuk toch? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *