25 November: Strand, shoppen en Longhorn

Nou sorry, voor ons een leuke dag vandaag maar voor jullie weer een beetje saai. Maar hey, het is vakantie dus af en toe wat rustiger is voor ons lekker.

Weer gewoon thuis ontbeten met een havermoutje, rond 11.00 uur naar het strand waar het warm was en vrijwel windstil. En wat een drukte weer. We dachten dat iedereen vandaag ging shoppen maar de meesten lagen gewoon op het strand. Het was rond de 28 graden.

de voorspellingen

Rest van de week ziet er ook best goed uit!

Om 13.30 weer naar huis en daar eerst gedoucht en daarna geluncht met een boterhammetje. Huub heeft de afgelopen week lekker gegeten dus we moesten weer een wasje draaien. Wasmachine is megagroot en ook megasnel, na een half uur was ie klaar.

Daarna besloten om maar bij wat winkels te kijken die niet echt meedoen met de Black Friday. Zo heeft Huub eindelijk zijn multi tool gevonden bij de Dick’s, hebben we wat geshopt bij de Burlington en alleen gekeken bij de Ross. Ik had er ook een winkelwagentje met make up kwastjes erin maar die was op een gegeven moment ingepikt en verder was er niet veel moois dus dat hebben we maar zo gelaten.

Toen was het inmiddels rond zessen en gingen we op zoek naar wat te eten. Het werd de Longhorn. Het was er redelijk rustig, zeker voor een vrijdag. We hebben er weer lekker gegeten. Je krijgt er sowieso altijd een warm brood op tafel met whipped butter. De salade krijg je niet bij maar voor je eten en dat wordt je ook geacht dan eerst te eten. Pas daarna komt de rest.

Van Huub

Nou dat zijn dan ook meteen de foto’s van vandaag! Zelfs geen eekhoorn in de aanbieding…
Het is nu 19.45 uur uur en ik ben snel klaar met het blog nu, dus we gaan aan de thee en de koffie.

Tot morgen weer, we hebben nog niet echt vaste plannen voor wat we gaan doen. Omdat het redelijk druk is overal, hebben we de neiging alles door te schuiven naar na het weekend in de hoop/overtuiging dat het dan overal veel rustiger zal zijn. Maar ja, we willen ook niet niks doen in het weekend. Dus wordt vervolgd! xxGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *