26 November: Shoppen, shoppen en hangen

Nou vandaag is voor jullie bijna nog saaier dan gisteren. De dag begon mistig maar nog steeds met 24 graden buiten. Na een ontbijtje zijn we vertrokken naar Ellenton, de dichtstbijzijnde mall hier op 20 minuten afstand vandaan. We waren er rond 9.40 uur en om 9.00 waren de winkels al open dus we konden meteen aan de gang. Het parkeerterrein stond al erg vol maar in de winkels viel de drukte erg mee. Huub heeft weer 2 Tommy polo’s gekocht, ik voor mezelf nog een handcrème bij the Bath & bodyshop en een armbandje bij Guess. Verder nog wat kleding als kerstcadeaus voor de kinderen en aanhang.
We hebben geluncht met een pretzel met lemonade bij de Auntie Annie. Dit winkelcentrum is echt heel groot, we hebben een hoop gelopen.

Moe maar blij met onze aankopen rijden we weer richting Bradenton. We hebben ook weer boodschappen nodig en deze besluiten we bij de Walmart te doen. Die is huge! Echt 2x de Makro ofzo met food maar ook non food spullen. Ook hier sjouwen we de hele zaak door en halen weer eten voor een paar dagen. We ontdekken dat deze echt goedkoper is dan de Publix. We hebben het niet gekocht maar de B&J kost bij de Walgreens 7,24, bij de Publix 5,99 en bij de Walmart 4,47. Best grote verschillen dus. Huub zijn koffiecups waren hier ook echt veel goedkoper. Lekker interessant verhaal maar voor mijzelf later misschien toch wel handig om te weten, dus sorry voor deze non-informatie, hahaa!

Afijn, na de boodschappen weer naar “huis”. Allebei moe van het uren lopen, besluiten we gewoon lekker hier te blijven. Het is ook al 15.30 uur dus het strand voor een uur (zon gaat al onder om 17.15 uur) heeft ook geen nut en we zijn te moe om nog iets anders te doen. Dus dan maar beetje lezen, beetje social media en dit blog maken. Straks gaan we genieten van een maal dat Huub nu aan het bereiden is. Op Netflix zijn we bezig met the Crown, wel leuk maar erg sloom vind ik, dus daar slapen we weer goed op.

Tot morgen weer!
p.s. voor mijn ouders; ik stuur berichtjes via Instagram, maar jullie zien ze niet…. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *