27 November: Strand, Beer Can island, Historic Bridge street & pier + ijs!

Hoi allemaal, nou vandaag iets meer gedaan en veel meer foto’s!
Vanmorgen weer rustig aan gedaan, mijn ouders eens gebeld en geappt met wat mensen en na het ontbijt richting strand want het is weer prachtig weer! Eerst even een stukje doorgereden naar vlakbij de brug en daar wat foto’s gemaakt.

bij het bruggetje

Toen naar ons strandje, daar 200 meter vandaan. De meeste mensen zijn weer naar huis denk ik want het was vandaag op de weg en op het strand veel rustiger. Er stond vandaag iets meer wind, wat ik eigenlijk wel lekker vond, het was in elk geval goed uit te houden. Op een gegeven moment ging er een sirene af, ik schrok mij dood. Ik heb nog nooit een sirene op het strand gehoord… Het bleek dat er gevaarlijke rip currents waren en de vlaggen bij de strandwachters gingen van groen naar geel. Mensen moesten op hun kids letten en als je niet goed kon zwemmen, mocht je maar een klein stukje het water in. Om af te koelen vind ik het tot mijn taille ver genoeg dus verder zijn we niet gegaan.

Na een paar uurtjes strand was het wel weer mooi geweest. We keken nog even op Beer Can island, lekker ruim strand (vooral privé) met eromheen weer van die geweldige huizen in lichtblauw, roze en groen, ik hou ervan!

Uit de auto gemaakt dus een beetje scheef: mooie huizen!

Onderweg besloten we ook nog even te kijken bij de Historic Bridge street. Daar stonden afgelopen dagen steeds files maar dat was nu een stuk leger. Het is een straatje met winkeltjes, restaurantjes etc. en aan het einde een mooie pier. In het straatje stond al een mooie kerstboom, altijd een beetje gek tussen de palmbomen! (de kerstbomen zijn hier trouwens ook echt heel duur, ze beginnen bij de $69.00, geloof wel dat het allemaal blauwsparren zijn, de rest redt het waarschijnlijk niet in deze temperaturen)
De pier was ook leuk en ik heb eindelijk wat pelikanen op de foto kunnen zetten. Nu alleen nog dolfijnen, alligators en manatees!

pier
Wat een lieverd he?

Ik had op het Amerikaforum of in een blog wel eens gelezen over de Cold Stone Creamery, een ijswinkel. We waren daar nog nooit geweest en sterker nog, deze hele vakantie nog geen ijs gegeten! (behalve dat kleine bolletje bij een minibrowniedessertje :-)) Dus op de terugweg hadden we wel weer trek na ons simpele havermoutontbijt en inmiddels was het alweer 15.00 uur. Huub nam een shake (doet ie anders nooit) en ik een ijsbakje. Ik dacht, daar krijg ik 2 bolletjes in. Maar nee, ze nemen een schep ijs, leggen dat op een bevroren plaat en hakken daar doorheen wat je gekozen hebt, in mijn geval stukjes brownie, pecannoten en caramel. Dat scheppen ze door elkaar heen en dan in je bakje. Oeps, dit was groter dan ik had verwacht maar wel echt ongelooflijk lekker. Huub lustte na zijn shake gelukkig ook nog wat van mijn ijs.

grote ijs!

Uiteindelijk waren we pas na vieren weer bij het appartement. Douchen en weer aankleden en weer even relaxen. Blog schrijven, foto’s uploaden en zo is het weer bijna tijd om te eten. De dagen vliegen voorbij, maar jongens, wat is het hier heerlijk!

Eten begraven

Om het goed af te sluiten, heb ik vandaag weer een foto van de eekhoorn Chip voor jullie, gewoon van hier voor het appartement. Hij was druk met eten begraven of opgraven.

Tot morgen weer! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *