1 December: Shoppen, strand, Riverwalk en de Outback

Vanmorgen pas rond 10.30 uur op pad. Even kijken bij de Target en de TJ Maxx voor Pillow sole sokken die ik ooit in the USA gekocht heb en die heel lekker zitten maar die ik nog nergens heb kunnen vinden. We hebben wat opdrachten gekregen van familie om te kopen en de helft is gelukt maar veel vinden we ook niet. Het is het allemaal net niet qua kleur, lengte, maat etc.
Huub zijn Tomtom dondert steeds van het raam van de auto, de zuignap werkt niet meer. Hij zoekt bij wat andere winkels naar iets om dat probleem op te lossen.Na een paar uur shoppen, gaan we terug naar huis, kleden ons om en gaan richting strand. Het is er heel rustig. We gaan lekker liggen. Er staat vandaag een aflandige wind. Huub ligt binnen 5 minuten weer te slapen en ik wordt aan een stuk door aangevallen door een soort agressieve bijtvliegen. Op een gegeven moment blijf ik maar zitten om de beesten weg te jagen. Getver, ik haat al die prikkende beesten. Gisteren heb ik ondanks dat ik bijna gebaad had in de Off spray, toch ook nog wat beten opgelopen. Huub wordt wakker en ziet mijn geïrriteerde hoofd. Eerst heeft hij nergens last van maar na 10 minuten hebben ze hem ook een paar keer te pakken. We begrijpen nu waarom het zo rustig is op het strand. Of het nou door de windrichting komt of dat het aan het latere tijdstip ligt, weet ik niet maar het is wel jammer van onze laatste dag hier.

We pakken de boel weer in, gaan terug naar het appartement. We kleden ons om en besluiten naar de Riverwalk te gaan. Een soort boulevard langs de rivier. We staan mega in de file waardoor we er lang over doen. De zon is er net aan het ondergaan. We lopen er een stuk en het is best mooi maar we hadden dit ook kunnen missen.

Daarna gaan we naar de Outback, ook een van onze favorieten in Amerika. Voor de vegetarische volgers, skip de volgende foto’s.

Het was allemaal weer superlekker. Het was maar goed dat we vandaag de lunch hadden overgeslagen. 🙂

Eenmaal thuis ben ik eerst gaan douchen en mijn haar gaan wassen. Dan weer het blog maken met een kopje thee erbij. Het is inmiddels alweer 21.00 uur geweest. Time flies hier!

Morgenochtend staan we bijtijds op, gaan we de boel inpakken en op weg naar een nieuwe stek in Orlando voor onze laatste 5 nachten, snik…

Tot morgen weer lieve volgers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *