4 December: Celebration en Disney Springs

Mijn topmatras heeft geholpen, ik ben iets minder krom opgestaan vanmorgen dus daar ben ik alweer blij mee. Huub wilde rustig aan doen vanmorgen dus vandaag pas om een uur of elf op pad naar Celebration. Het is natuurlijk weer zondag en dan is het overal drukker dan op bijvoorbeeld een maandag. Maar ja, we kunnen de weekenden niet overslaan dus gaan we toch maar wat doen!

Celebration, het stadje dat door Disney ontworpen is. We zijn er al eens geweest maar het blijft altijd een bezoekje waard. We wandelen om het meer heen en in het stadje. Er is vandaag een farmers market, wel grappig om even te kijken maar alles is niet normaal duur.


Mooi, het hotel ook weerkaatst in het meertje

Daarna rijden we nog even door het plaatsje en maak ik wat foto’s van mooie huizen. Uit de auto dus ze zijn een beetje scheef. 🙂

Dan rijden we door naar Disney Springs, een soort downtown Disney, met winkels zoals de M&M store, Coca Cola store, Ron Jon surfshop etc, restaurants zoals Rainforest cafe etc. Er hangt altijd een gemoedelijke sfeer, een gezellig muziekje, alles is netjes en schoon. We bekijken alles, ook hier zijn we wel eens eerder geweest nog met de jongens. Er is echter best wat veranderd en veel bijgekomen. Je kunt er gratis naar binnen en ook parkeren kost niks, dus is het altijd leuk om er even te kijken als je in de buurt bent.

Zo groot is het er dus!

Alles is al in Kerstsfeer, het blijft gek dat we hier in December rondlopen in 28 graden terwijl thuis iedereen al met Kerstbomen bezig is of Sinterklaas aan het vieren is. Nog een paar dagen en dan zitten wij ook weer in de kou. Ik kijk er nog niet naar uit.

Na vieren zijn we weer in ons appartementje en gaan we op het terras zitten lezen en zoek ik daarna de foto’s vast uit. Straks koken we zelf weer wat en dan gaan we het plan voor morgen bedenken. Niks doen is geen optie, daarvoor zijn we hier niet, dat komt thuis wel weer! 🙂

Gaat het met jullie allemaal nog goed? Hopelijk wel en houden zo! Tot morgen weer! xx

2 gedachten over “4 December: Celebration en Disney Springs

    • Dank je wel Jopie! (What is with the names?),

      Zeker leuk en ja, lekker rustig zonder het park in te hoeven hoewel ik daar met mijn bloedjes van kinderen altijd erg van heb genoten!
      ???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *