6 December: Een laatste keer naar de mall en inpakken.

Nou vandaag is wel de saaiste dag van allemaal. Ontbeten met de laatste biscuits en jam. Toen moesten we nog op zoek naar iets voor onze bijna jarige schoondochter, dus op naar the Florida mall. Deze is ongeveer 3x de Mall of the Netherlands dus een rondje daar en je moet bijna aan het zuurstof.

We hopen dat het gelukt is. 🙂 Uiteindelijk waren we rond 14.30 weer terug, hebben we geluncht met wat nog over was van de pizza en zijn we gaan kijken hoe we alles wat we hebben gekocht, weer in de koffers gaan krijgen. Nou, het was goed dat we dat bijtijds gingen doen want we waren er lang mee bezig. Uiteraard moet er morgenochtend nog het e.e.a. bij aan badspullen, kleding die we nu nog aan hebben en wat snoertjes maar als het goed is gaat het lukken.

Vanavond eten we bij the Bahama Breeze, een Caribbean restaurant om onze vakantieaf te sluiten. Thuis gaan we weer over op brood met pindakaas denk ik…. The waiter komt 3x vragen of we het al weten maar ik weet het echt niet. Ik wil iets anders maar wat? Hahaha uiteindelijk heb ik toch besloten tot een rijstgerecht met jerk chicken, groenten en ananas. Het was erg lekker. Vooraf hebben we de coconut shrimp gedeeld.

Kerstversiering bij het resort

Thuis wassen we de laatste dingen af, kijken nog even Discovery op de tv en gaan maar bijtijds naar bed. Morgen is het plan rond 7.30 weg te rijden hier, dus de wekker gaat bijtijds. De auto terug naar Hertz en dan inchecken voor onze retourvlucht. 1e vlucht gaat om 11.00 uur naar EWR/New York en dan pas 4 uur later de vlucht naar Amsterdam, waar we donderdag NL tijd 7.15 moeten landen. Vermoedelijk zijn we dan supergaar…

Als ik nu denk aan wat de eerste week hebben gedaan, lijkt dat alweer zo lang geleden! Alleen daarvoor is zo’n blog al fijn om te hebben!?✌️

Bedankt voor het lezen en meeleven!

Misschien komt er nog een kort verhaaltje over de terugreis.

Liefs! Xx

2 gedachten over “6 December: Een laatste keer naar de mall en inpakken.

  1. Jeetje, wat is het snel gegaan zeg! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad en hoor de verhalen graag bij het koffiemomentje, wat inmiddels een theemomentje heet 😉

    • Dank je wel Kim, leuk dat je ons gevolgd hebt! Jij weet alle verhalen al dus weinig nieuws voor jou. 🙂 Theemoment is inderdaad een betere naam, haha. Fijn weekend nog!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *