16 mei: Ritje, boodschappen en strand

We zijn weer vroeg wakker, doen rustig aan en ontbijten binnen omdat er op het terras een flinke wind staat. Het is wel zonnig en 18 graden. Na het ontbijt rijden we langs de kust langs wat plaatsjes, stranden, haventjes en uitkijkpunten en wandelen daar wat rond. Dan gaan we naar een ander supermarktje maar deze heeft nog minder dan die van gisteren. Maar goed, we kunnen eten vandaag.

Minihaventje

Ons appartement is rechts op de hoek.

Weer in het appartement krijgen we weer een ruzie mee van de buren. Ze spreken Engels met elkaar maar zijn het niet. Wij hebben ervan gemaakt dat zij een importbruidje is, maar een high maintenance kreng. Hij had een flesje water voor haar gevuld, zij hoefde het niet want ze had geen dorst. Toen had hij er een slok van genomen. Oei…daar ging de ruzie over want dat soort dingen doet hij altijd. En dat allemaal hysterisch gillend en een uur lang over hetzelfde. We hebben medelijden met hem….run boy, run!!

een prachtige selfie in de zee, haha en 2 uitzichten

We laten ze maar gaan en wij gaan lekker naar het strand. Huub heeft er vanwege de harde koude wind geen vertrouwen in maar gisteren lagen we zo uit de wind dat ik denk dat het vandaag ook lekker zal zijn. Het is er inderdaad weer zo lekker en zó mooi. De voorspellingen voor komende week zijn weer beroerd en ik ben bang dat dit onze laatste dag strand zal zijn en wil daarom eigenlijk niet weg. Maar ja, om niet te verbranden gaan we toch maar terug naar ons appartementje.

Lunchen, douchen, lezen, het is echt vakantie! We eten ravioli met pesto, verse mozzarella (ons aangesmeerd door de kaasboer maar erg lekker) en roerbakgroenten en een stukje vlees. Op een gegeven moment horen we de buurman erg hoesten en wij zeggen tegelijk, ojee hij wordt vergiftigd. Hahaha, we hebben erg veel fantasie.

We wandelen nog een stukje, bepalen de route voor morgen en dan is het weer 22.00 uur en schrijf ik het blog en upload de foto’s.

Morgen gaan we hier weer weg en door naar Bosa, al dan niet via Alghero.

Tot morgen weer! 😚😗💓

2 gedachten over “16 mei: Ritje, boodschappen en strand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *