18 mei: Van Bosa naar Pula

Op het keiharde matras redelijk geslapen, wel meer pijn in mijn schouder en om 6.00 uur wakker. Verder was het wel lekker rustig. Om 8.30 naar het ontbijtbuffet wat echt superuitgebreid en lekker was. We kunnen er weer tegenaan vandaag. We gaan onze spullen pakken en rond tienen rijden we weg. We kunnen rechtstreeks naar het appartement in 2,5 uur maar we mogen weer pas na 15.00 inchecken en we willen nog een stukje langs de kust rijden en kijken.

Tussenpunt wordt cap Pecora.De eerste 1,5 uur gaat over een redelijk grote weg. Daarna komen de bochten en de kliffen. Zie hieronder voor foto’s tijdens het rijden door de voorruit of bij stoppunten gemaakt.

Het is supermooi onderweg. Wel heel bewolkt en fris met 17 graden maar we houden het droog.

Om 15.15 uur komen we aan bij het appartement waar Monica ons opwacht. Zij spreekt geen Engels en wij geen Italiaans dus het gaat met een vertaalapp. Ze doet een rondleiding en zegt dit is de badkamer en vertaalt dat, haha, ja dat zien we.

Het huis is mooi maar erg klassiek ingericht maar ziet er op zich prima uit. Het heeft 3 slaapkamers dus Huub mag weer wat drinken en kan dan evt. apart slapen. Op de 3e zetten we onze koffers neer. Wij hebben dit vooral geboekt voor het enorme terras met tuin en 2 terrassen aan zee. Ik zag me hier helemaal in de zon liggen maar met de vooruitzichten vrees ik dat we meer binnen zullen zitten.

Terras

We gaan naar de supermarkt op 10 minuten rijden en dit is een hele grote met een traiteur met heerlijke kant en klare gerechten. We kiezen wat verschillende uit en halen weer brood, beleg en van alles. Daarna gaan we buiten zitten genieten van het uitzicht en Derk belt ons even en we babbelen gezellig bij.

Dit is ons appartement met tuin en bankje met uitzicht op zee!

Hierboven foto’s van het uitzicht rechts, uitzicht links met onze 2 terrassen aan zee en opeens kwam er een kudde flamingos voorbij vliegen.

Dan gaan we eten, schrijf ik het blog met thee en canoli en gaan we zo kijken of de meegebrachte chromecast met Google tv werkt.

Komende dagen doen we waarschijnlijk niet veel spannends. We houden jullie op de hoogte!

Liefs!😚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *