19 mei: Dag Perde’e sali ( bij Pula)

Tegen 24.00 uur zijn we gaan slapen na het blog en een aflevering ‘het perfecte plaatje (tv kijken lukt dus goed) . Ook weer zo’n hard bed, schijnbaar houden Italianen daarvan. Ik niet zo erg. Maar ik kan nog steeds bewegen dus dat valt alleszins mee.

Ik ben om 6.00 uur wakker en ga even kijken of er toevallig een zonsopkomst te zien is. Dat niet, het is ook vrij bewolkt maar de lucht op het water is wel mooi.

Om 6.10 uur

Dan maar terug naar bed en even op mijn mobiel en tablet. Tegen 9.30 uur ontbijten we buiten met eens een gewoon yoghurtje met kiwi en is er een waterig zonnetje. Helaas zet het niet door en wordt het steeds bewolkter en heb ik het eigenlijk gewoon koud met lange broek, shirt en vest. Ik had warmere kleding en dikke sokken mee moeten nemen, hahaha!

Om 10.00 uur Best gek hè, zo’n kalme zee aangrenzend aan de tuin.

We blijven stug volhouden en op een gegeven moment zit ik op het terras met een deken over me heen, dan is het lekker. Het uitzicht blijft prachtig en het geluid van de zee is bijzonder ontspannend.. In huis is het ook gewoon koud, gelukkig kan de airco in de woonkamer ook op verwarmstand. Zo komen we de dag door met boekjes lezen, Even mijn ouders bellen, lunchen, wandelingetje in de buurt, middagdutje, avondeten en nog even voor de tv voor we gaan lezen in bed.

Buren en het uitzicht van het terras.

Sorry, niks aan voor jullie maar voor ons wel lekker even. Regen viel erg mee, 2x een buitje, maar lekker vakantieweer is anders. Morgen willen we weer een tochtje hier in de regio maken.

Tot Morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *