22 mei: De laatste dag hier zoals deze week bedoeld was!😁

Lekker geslapen tot 6.15 uur. Ik kijk of er een sunrise te zien is maar die zit half achter de wolken en bergen.

We hebben hierboven trouwens 2 appartementen zitten, in de een zitten 2 dames van rond de 30 die-naar wij vermoeden- de hele dag op klompen lopen. In de andere zit een jong stel met kind van 1 jaar die we af en toe horen gillen, maar dat valt nog mee. Ach gelukkig zijn er geen wekelijkse feesten in de tuinen zoals thuis. 😉😁 Hiernaast zijn alle huizen leeg, lijkt het.

Dan maar lezen en social media bijwerken in bed, douchen, ontbijten, samen de route voor morgen bepalen en dan is het zover; de zon komt steeds meer tevoorschijn en we gaan heerlijk liggen op de ligbedden op het terras aan zee. Zo waren de 5 dagen hier bedoeld! Ik ben heel blij dat we in elk geval 1 dagje zo hebben mogen ervaren. Het is heerlijk! Soms zelfs te warm, dan gaan we even op het terras in de schaduw zitten om af te koelen.

Rond 16.30 gaan we naar onze favoriete Conad in Pula voor de laatste boodschappen voor vanavond en morgen onderweg. Ook nog even tanken en een extra rondje in de wijk om wat huizen te bewonderen.

Rond het huis en het straatje met mooi weer.

We eten weer lekker van de traiteur; vlees, couscous met groenten en nog extra edamame boontjes. In de avond pakken we de koffer vast een beetje in en verzamelen we wat spullen uit de keukenkastjes en hangen we voor de tv.

Morgen om 10.00 uur komt Monica om de sleutel op te halen en gaan wij via een mooie route en een omweggetje naar ons volgende en laatste appartement in Tanaunella.

Ik had gisteren nog 2 foto’s vergeten van Cagliari dus die staan hieronder dan nog maar.

Tot morgen lieve volgers!😘🤩

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *